Krenuo i Mornar: Čeka se Rotković

Mornar bi trebalo da pojača i bivši napadač Petrovca, Budućnosti i Mladosti, Luka Rotković, koji bi u slučaju da mu se izjalovi inostrani angažman, u ponedjeljak trebalo da se pojavi u Baru
83 pregleda 0 komentar(a)
Rotković, Foto: Savo Prelević
Rotković, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 10.01.2013. 22:28h

Cilj je opstanak u eliti, želja sredina tabele. Sa takvom devizom fudbaleri Mornara počeli su pripreme za drugu polusezonu.

Novina ima mnogo. Sa čak sedmoricom igrača je okončana saradnja...

"Dio Mornara više nisu Božo Marković, Nenad Bubanja, Nikola Sekulić, Novak Rajković, Slavko Damjanović, Dejan Jovančov i Petar Stanišić. Mnogi od njih su imali ugovore na pola godine, a nekima smo se jednostavno zahvalili na saradnji. Aktivno tragamo za pojačanjima koja će donijeti kvalitet više u igri. Svjesni smo da su nam potrebna i zvučna imena i radimo na tome", rekao je sekretar stručnog štaba Aleksandar Madžar.

Prvom okupljanju je prisustvovalo 20 fudbalera. Među njima i nekoliko novih lica - Miomir Vuković, bivši fudbaler OFK Bara i Dečića, Željko Krstović iz Iskre, kao i dvojac iz Bratstva Nenad Matić i Marko Rašović pojačaće konkurenciju u prvom timu.

Na probi je i tandem iz Srbije, Ljuba Stoiljković iz Kragujevca i Aleksandar Čolić iz Beograda.

"Planirano je da kompletan dio trenažnog procesa odradimo u Baru, uz mogućnost odlaska i na bazične pripreme. Svjestan sam da je sedam igrača napustilo klub, ali sam i te kako ubijeđen da su prave zamjene tu, i da ćemo dodatno pojačati konkurenciju u prelaznom roku. Planirano je da do kraja mjeseca odigramo tri relativno lakše utakmice, a 30. janura nas očekuje duel sa OFK Beogradom. Sredinom februara igraćemo i protiv Veleža. Vjerujem u ove momke", dodao je trener Barana Saša Petrović.

Prema informacijama iz kluba, Mornar bi trebalo da pojača i bivši napadač Petrovca, Budućnosti i Mladosti, Luka Rotković, koji bi u slučaju da mu se izjalovi inostrani angažman, u ponedjeljak trebalo da se pojavi u Baru.

Bonus video: