Petrovčani se nadaju Antaliji

"Tako je planirano, i vjerujem da ćemo uspjeti u namjeri da najvažniji dio priprema odradimo u Turskoj", kaže trener Petrovca Milorad Malovrazić
62 pregleda 0 komentar(a)
Petrovac, Foto: Boris Pejović
Petrovac, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 10.01.2013. 18:53h

Prva prozivka Petrovčana pred start prvoligaških iskušenja prošla je, nekako po navici, u odličnom raspoloženju. Gro igračkog kadra je i ovoga puta ostao na okupu. Nedostajali su samo Tihomir Živković I Nenad

Jovanović koji su bili opravdano odsutni. Među starosjediocima bilo je i novajlija. Dojučerašnji tandem Lovćena Blažo Perutović i Ivan Pejaković novi su članovi petrovačkog prvoligaša, baš kao i Nikola Čelebić koji je stigao iz srpske lige, iz ekipe BSK-a.

"Doveli smo igrače koje smo željeli i na pozicijama koje smo htjeli da pojačamo. Gotovo kompletan igrački kadar je zadržan, ali će vjerovatno biti i fudbalera kojima ćemo morati da se zahvalimo na saradnji tokom priprema. U tom slučaju, dovešćemo nova, adekvatna pojačanja. Prelazni rok za nas nije završen-rekao je šef struke Petrovca Milorad Malovrazić.

Ekipa je na prvom treningu imala i test fizičke pripremljenosti nakon pauze. Razlog je jednostavan i leži u činjenici da su svi igrači i tokom odmora dobili instrukcije za individualan sistem rada. Već na samom početku uslijediće i dvije probne utakmice, a nakon Jaza planiran je i dvonedeljni odlazak u Antaliju.

"Tako je planirano, i vjerujem da ćemo uspjeti u namjeri da najvažniji dio priprema odradimo u Turskoj. Dvije kontrolne utakmice poslužiće nam da vidimo kvalitet igrača koji su u klubu trenutno na probi. Važno je dobro iskoristiti pripremni period i odraditi sve što je zacrtano. Siguran sam da ćemo spremni dočekati nastavak prvenstva, i da će prave stvari od Petrovca tek uslijediti- zaključio je Malovrazić.

Bonus video: