Bubanja ipak ostaje u Čeliku: Neke stvari više neću tolerisati

"Neke stvari koje su se dešavale u prvom dijelu polusezone više neću tolerisati. Igračima sam jasno stavio do znanja da se moraju povinovati mojim zahtjevima"
1 komentar(a)
Slavoljub Bubanja, Foto: Vesko Belojević
Slavoljub Bubanja, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 10.01.2013. 17:52h

Pod dirigentskom palicom Slavoljuba Bubanje „metalurzi“ su od danas u trenažnom procesu.

Istina, u prva tri dana izvršiće se testiranje kandidata za crveni dres kao i neophodna ljekarska uvjerenja, nakon čega će se otpočeti sa dva treninga dnevno.Prema planu i programu u Nikšiću će se raditi onoliko koliko to vremenske prilike dozvole.

A znajući da je sniježni prekrivač danas u poslijepodnevnim satima prekrio travnate terene, već sada bi moglo da se razmišlja o novoj destinaciji.

"Iako sam nakon meča sa Petrovcem podnio ostavku Upravni odbor na čelu sa gazdom kluba Rankom Radulovićem jednoglasno je odbio.Sigurno da mi imponuje što ljudi imaju povjerenje u mene. Neke stvari koje su se dešavale u prvom dijelu polusezone više neću tolerisati. Igračima sam jasno stavio do znanja da se moraju povinovati mojim zahtjevima. Najvažnije je da će moja biti posljednja kada je u pitanju stručni dio. Naš cilj je kristalno jasan – dupla kruna. Napašćemo oba trofeja, a šta će biti nakon svega, vidjećemo", rekao je Bubanja i predstavio jedinog novog fudbalera:

"Sa nama je Berijan Ljubiša. Radi se o mladom i perspektivnom igraču i samo od njega zavisi da li će uspjeti da se nametne. Do kraja prelaznog roka pojačaćemo se sa 2-3 igrača koji će moći da unaprijede našu igru.Zavisno od pojačanja vidjećemo da li će biti prekobrojnih.Nećemo dozvoliti da nam stranci sjede na klupi ili tribinama, što je bio slučaj u jesenjem. Od ponedjeljka pojačaćemo rad i otpočeti sa radom u teretani", kazao je Slavoljub Bubanja.

U odnosu na prošlu godinu prvom treningu nisu prisustvovali Fetim Kasapi i Milan Ilić.

Bonus video: