Boris Kopitović na probi u PSV-u

Perspektivni štoper aktuelnog šampiona od danas do 13. januara biće gost u akademiji holandskog giganta, nekadašnjeg prvaka Evrope.
151 pregleda 0 komentar(a)
Boris Kopitović, Foto: Savo Prelević
Boris Kopitović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 05.01.2013. 13:01h

Pozivi iz Holandije aktuelni su ove zime pod Goricom - defanzivac Budućnosti i omladinski reprezentativac Boris Kopitović odradiće probu u PSV-u, dok je prije mjesec kadetski reprezentativac iz tabora “plavih” Boris Cmiljanić istim povodom boravio u Ajndhovenu.

Perspektivni štoper aktuelnog šampiona, koji je na nekoliko utakmica u minuloj polusezoni pokazao da podgorički klub može najozbiljnije da računa na njega, od danas do 13. januara biće gost u akademiji holandskog giganta, nekadašnjeg prvaka Evrope.

"Ovo može da bude ozbiljna priča, jer je Kopitović 18-godišnjak. Ukoliko zadovolji na probi, može da uđe u zvanične pregovore i promijeni sredinu... Kopitović je u protekloj godini pružao dobre partije za omladinsku reprezentaciju Crne Gore, a debitovao je i za naš seniorski tim", kazao je za "Vijesti" Budimir Miranović, izvršni direktor Budućnosti.

Operativac podgoričkog kluba dodao je i da je Cmiljanić u prvoj polovini decembra prošle godine potvrdio kvalitet u Ajndhovenu...

"Cmiljanić je ostavio odličan utisak, ali pravila za maloljetne fudbalere su rigorozna i praktično je nemoguće očekivati neku ozbiljniju priču prije nego što igrač napuni 18 godina. Jasno je i da nas veoma raduje kada za naše igrače postoji interesovanje iz velikog kluba kakav je PSV", zaključio je Miranović.

Bonus video: