Flores: Murinjo bi mogao da dođe u UAE

"Ručao sam sa njim i menadžerom Žoržom Mendešom. Razgovarali smo o fudbalu i o njegovim aktuelnim problemima u Španiji", rekao je Kike Sančes Flores
0 komentar(a)
Žoze Murinjo, Foto: Reuters
Žoze Murinjo, Foto: Reuters
Ažurirano: 03.01.2013. 20:43h

Trener ekipe Al Ahli iz Ujedinjenih Arapskih Emirata Kike Sančez Flores rekao je danas kako vjeruje da bi Žoze Murinjo ozbiljno razmislio o preuzimanju nekog od tamošnjih klubova.

"Žoze je osoba koja je otvorena za sve varijante u svijetu fudbala. On voli da radi i vjerujem da bi u budućnosti mogao da dođe u UAE, jer će ova liga samo da raste i razvija se u narednom periodu", kazao je Flores lokalnim medijima.

Bivši trener Valensije dodao je da je nedavno razgovarao sa Murinjom.

"Ručao sam sa njim i menadžerom Žoržom Mendešom. Razgovarali smo o fudbalu i o njegovim aktuelnim problemima u Španiji. Murinjo me je pitao o ligi u UAE i kazao mi da je to dobra alternativa. Naravno, Evropa je ipak na prvom mjestu. Priznao mi je i da vidi kako sam srećan i zadovoljan ovdašnjim angažmanom", dodao je Flores.

Murinju se, kako tvrde španski mediji, "drma" klupa u Realu, pošto ekipa zaostaje 16 bodova za vodećom Barselonom.

Portugalac se našao i na udaru javnosti pošto je na klupu za rezerve sklonio do skoro neprikosnovenog golmana Ikera Kasiljasa.

Bonus video: