Real uzalud nudi Ronaldu 15 miliona eura?

Razlog je svađa sa predsjednikom Florentinom Peresom na početku sezone, zbog čega će CR7 čekati da mu na ljeto 2015. godine istekne sadašnji sporazum i napusti „kraljevski klub”
6 komentar(a)
Kristijano Ronaldo, Foto: Beta/AP
Kristijano Ronaldo, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 03.01.2013. 12:25h

Drama u Madridu se produbljuje - „Marka” je objavila da je Real ponudio Kristijanu Ronaldu 15 miliona eura po sezoni, ali da on i ne pomišlja da produži ugovor.

Razlog je svađa sa predsjednikom Florentinom Peresom na početku sezone, zbog čega će CR7, kako sada stvari stoje, čekati da mu na ljeto 2015. godine istekne sadašnji sporazum i napusti „kraljevski klub”.

I sam Ronaldo, koji je praznike proveo u Dominikanskoj Republici i rodnoj Madeiri, poručio je da ga novi ugovor trenutno ne zanima.

„Srećan sam, u ovom trenutku to je najvažnije. Navijači me podržavaju. Ne razmišljam o novom ugovoru, na prvom mjestu mi je Real. Moramo dalje, nismo odustali od domaćeg šampionata, ali prvi cilj je trijumf u Ligi šampiona”, rekao je Ronaldo.

On je dodao da je za njega godina bila odlična i da nije previše opterećen Zlatnom loptom.

„Osvojili smo ligu i Superkup Španije. Nadam se priznanju za najboljeg fudbalera, ali i ako ne dobijem nebitno, nije smak svijeta”, zaključio je Kristijano.

Ipak, za javnost je ugovor u prvom planu. U slučaju da ga ne potpiše, odlazak iz Madrida neće biti daleko, jer klub neće dozvoliti da Portugalac uđe u posljednje dvije sezone ugovora bez produžetka.

Bonus video: