Ronaldo: Srećan sam u Realu i nadam se da će Murinjo ostati

"Trenutno sam veoma srećan u klubu, a navijači mi čine da se osjećam prijatno i van stadiona", kazao je Ronaldo, a prenose britanski mediji.
1 komentar(a)
Kristijano Ronaldo, Foto: Beta/AP
Kristijano Ronaldo, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 02.01.2013. 17:15h

Fudbaler Reala iz Madrida Kristijano Ronaldo rekao je danas da ne razmišlja o produženju ugovora, ali da se u "kraljevskom klubu" osjeća srećnim.

Portugalski fudbaler je krajem prethodne godine kazao da bi želio da se vrati u Mančester junajted, ali prema pisanju britanskog Sana (The Sun) ta mogućnost je mala, pošto Real za obeštećenje traži 122 miliona eura, a 27-godišnjem Ronaldu ugovor ističe 2015 godine.

"U ovom trenutku ne želim da pričam o produženju ugovora sa Realom,jer to nije najvažnija stvar u ovom trenutku. Prije svega želim da se koncentrišem na sljedeću utakmicu u kojoj je bitno da pobijedimo. Trenutno sam veoma srećan u klubu, a navijači mi čine da se osjećam prijatno i van stadiona", kazao je Ronaldo, a prenose britanski mediji.

Ronaldo je kazao da se nada da će njegov sunarodnik Žoze Murinjo i dalje sjedeti na klupi Reala, kao i da poštuje njegovu odluku da zamijeni Ikera Kasiljasa na golu "kraljevskog kluba".

"Volio bih da ostane, jer je na pravom mjestu. Veliki trener u velikom klubu. Mislim da će ostati, ali opet, svako bira svoju sudbinu, tako i on bira svoju. Za mene u fudbalu nema iznenađenja. Murinjova odluka da Kasiljasa premjesti na klupu je bila tehnička i ja je poštujem. On je šef i on je takvu odluku donio u korist grupe", rekao je on.

Aktuelni prvak španske Primere trenutno u ligi zauzima treće mjesto sa 33 boda, čak 16 manje od vodeće Barselone, a i dalje je u borbi za trofej u Kupu kralja i Ligi šampiona.

Bonus video: