Kasiljas: Prvi cilj u 2013. je da se vratim u prvi tim

"Ipak, najvažnije je da, kojih god 11 igrača dobije šansu, pruži maksimum na terenu. Real je važniji od mene", kazao je Kasiljas španskim medijima.
0 komentar(a)
kasiljas, Foto: Reuters
kasiljas, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.01.2013. 22:15h

Golman madridskog Reala, Iker Kasiljas rekao je danas da će se žestoko boriti kako bi vratio mjesto u startnoj postavi kraljevskog kluba.

"Moram da se borim i da pokušam da vratim mjesto u timu. To mi je prvi cilj u 2013. godini i nadam se da će mi trener ukazati povjerenje. Ipak, najvažnije je da, kojih god 11 igrača dobije šansu, pruži maksimum na terenu. Real je važniji od mene", kazao je Kasiljas španskim medijima.

Kasiljas je prošlog mjeseca, na meču sa Malagom, ostao na klupi prvi put poslije 10 godina, a trener Žoze Murinjo odlučio je da šansu pruži Antoniju Adanu. Real je izgubio sa 3:2 i ostao na 16 bodova zaostatka za vodećom Barselonom.

Kasiljas je dodao da svlačionici Reala nema podjele igrača po klanovima.

"Ne smijemo sada da se predamo. Ekipa mora da nastavi da se bori do kraja sezone. Potrebno je da više trčimo i bolje treniramo, a to će nam donijeti rezultate. Važno je da smanjimo razliku u odnosu na Barselonu i Atletiko. Biće teško, ali ne i nemoguće", zaključio je reprezentativac Španije.

Reala prvu utakmicu u Primeri ove godine igra u nedjelju kada dočekuje Real Sosijedad.

Bonus video: