Formirana radna grupa za spas Lovćena

Potpisan je i ugovor o sponzorstvu između gradske uprave, Lovćena i DOO „Marteks“ - zaključuje se u saopštenju.
120 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 29.12.2012. 20:46h

Na Cetinju je sinoć na inicijativu gradonačelnika Aleksandra Bogdanovića postignut dogovor o formiranju radne grupe koja će biti zadužena za prevazilaženje aktuelne situacije u Fudbalskom klubu Lovćen - navodi se u saopštenju koje je potpisao Miloš Prelević, portparol Prijestonice Cetinje.

Shodno dogovoru, kojem su uz predstavnike lokalne vlasti sa Cetinja, prisustvovali i predstavnici Upravnog odbora Lovćena, radna grupa djelovaće u tri pravca:

- Formiranje novog Upravnog odbora kluba

- Sazivanje Skupštine Lovćena do kraja januara 2013. godine

- Utvrđivanje smjernica za dalje funkcionisanje kluba.

U sastavu radne grupe biće direktor Agencije za nadzor osiguranja Branko Vujović, direktor Poreske uprave Crne Gore Dejan Marinović, predstavnik Prijestonice Cetinje Ivan Vukmirović, tehnički direktor „NLB Montenegrobanke“ Borislav Ljesar, vlasnik DOO „Bajfarm“ Branislav Martinović, vlasnik DOO „Martex“ Marko Martinović, dugogodišnji fudbaler i fudbalski sudija Vaso Vujović, direktor Lovćena Vlatko Đurišić i predstavnik NVO „Veterani FK Lovćen“ Čedo Milošević.

Potpisan je i ugovor o sponzorstvu između gradske uprave, Lovćena i DOO „Marteks“ - zaključuje se u saopštenju.

Najstariji fudbalski klub u Crnoj Gori je u teškoj situaciji pred početak godine u kojoj slavi veliki jubilej - stogodišnjicu postojanja. U drugom dijelu jesenje polusezone fudbaleri Lovćena stupili su u štrajk, nakon čega je klub nastavio takmičenje sa omladincima...

Bonus video: