Del Pjero: Da mi je da promijenim ishod finala...

„Da mogu da izaberem šta bih promijenio u svojoj karijeri u Juventusu, to bi sigurno bio veliki broj izgubljenih finala”, rekao je Del Pjero za italijansku „Gazetu delo sport”
1 komentar(a)
Del Pjero, Foto: Reuters
Del Pjero, Foto: Reuters
Ažurirano: 28.12.2012. 12:30h

Italijanski fudbaler Alesandro del Pjero otkrio je danas šta bi promijenio u 19 sezona dugoj karijeri u Juventusu, kao i koji mu je omiljeni gol koji je postigao za klub iz Torina.

„Da mogu da izaberem šta bih promijenio u svojoj karijeri u Juventusu, to bi sigurno bio veliki broj izgubljenih finala. Što se tiče omiljenih golova, bilo ih je mnogo koji su mi u trenutku značili, ali bih možda izdvojio onaj protiv Fiorentine koji nam je donio Skudeto u sezoni 1994/95”, rekao je Del Pjero za italijansku „Gazetu delo sport”.

On je kazao da ima veliku sreću što je sa većinom igrača Juventusa i dalje u dobrim odnosima.

„Imam veoma dubok odnos sa Juventusom i veliku sreću da imam divne relacije sa većinom igrača. Moja priča sa tim klubom bila je prelijepa", kazao je Del Pjero.

Kao klubove koji su mu bili najteži rivali istakao je dva milanska tima, Inter i Milan.

„Moji najteži protivnici bili su svakako Milan i Inter. Obje te ekipe su fantastične svih ovih godina i protiv njih je uvijek bilo teško igrati", rekao je 38-godišnjak, koji je prije nekoliko mjeseci potpisao za australijski Sidnej.

Del Pjero je za Juventus odigrao 691 utakmicu i postigao 289 golova.

Bonus video: