Savo Milošević: Klubovi ne prate zahtjeve reprezentacije u Srbiji

"Imamo problem da način i zahtjev u igri koji imamo u reprezentaciji klubovi često ne prate", rekao je Milošević, doskorašnji asistent Branka Brnovića u stručnom štabu Crne Gore
50 pregleda 0 komentar(a)
savo milosevic, Foto: Savo Prelević
savo milosevic, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 27.12.2012. 17:35h

Direktor svih fudbalskih selekcija Srbije Savo Milošević rekao je danas da klubovi ne prate zahtjeve i način igre reprezentacije, i da je svima u interesu da se približe ti načini rada.

"Imamo problem da način i zahtjev u igri koji imamo u reprezentaciji klubovi često ne prate. Pokušavamo da se približimo u načinu rada i razmišljanja, jer nam je to svima u interesu", rekao je Milošević, doskorašnji asistent Branka Brnovića u stručnom štabu fudbalske reprezentacije Crne Gore.

Milošević je, zajedno sa direktorom mlađih selekcija u Fudbalskom savezu Srbije Mitrom Mrkelom, posjetio fudbalski klub Jagodinu

"Stav saveza je da se malo više praktikuje saradnja sa klubovima s obzirom da često dolazimo u problem oko reprezentativnih odziva igrača, ostanka i nedolaska. Idemo po svim klubovima koji imaju reprezentativce, usaglašavamo program i pokušavamo da radimo ono što neki veliki i ozbiljni savezi rade, a to je da unaprijed napravimo godišnji plan", kazao je Milošević.

On je istakao da najveći problem zbog odziva igrača FSS ima sa dva najveća srpska kluba, Partizanom i Crvenom zvezdom.

"Kada pričamo o svemu ovome, najveći problem predstavljaju naša dva najveća kluba, Partizanom i Zvezdom. Sa manjim nemamo problema kada je u pitanju odziv igrača jer im je u interesu da igraju u reprezentaciji", istakao je on.

Bonus video: