Robinjo skup za Flamengo, u igri Santos i Atletiko Mineiro

Zbog visoke cijene kou traži Milan, brazilski Flamengo saopštio je danas da je prekinuo pregovore oko dovođenje Robinja
0 komentar(a)
Robinjo, Foto: Reuters
Robinjo, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.12.2012. 19:25h

Zbog visoke cijene kou traži Milan, brazilski Flamengo saopštio je danas da je prekinuo pregovore oko dovođenje Robinja.

Milan je tražio 10 miliona eura, Flamengo je bio spreman da plati šest.

"Direktori Flamenga sastali su se sa Adrijanom Galijanijem u pokušaju da dovedu Robinja iz Milana. Međutim, zbog količine novca koju traži italijanski klub, vjerujemo da je prikladno da prekinemo pregovore i stanemo u stranu", navedeno je u saopštenju Flamenga.

Galijani, koji se sastao sa čelnicima Flamenga Valimom Vaskonselošom i Flaviom Godinjom kazao je da je Robinjo pokazao želju da se vrati u Brazil.

"Neće biti ničega konkretnog sa Flamengom, barem do 2. januara. Robinjo želi da se vrati u Brazil, a da li Flamengo može da se pojavi sa novcem koji Milan želi, to ne znam", kazao je Galijani.

Brazilski mediji naveli su da u trku za Robinja žele da se uključi šampion Fluminense, kao i Sao Paulo, koji dovođenjem napadača želi da nadomjesti odlazak Lukaša Mure u Pari Sen Žermen. Posljednjih sati, navodno, u trku su uskočili Santos i Atletiko Mineiro.

“Robinjo u Santosu? Moguće”, izjavio je Galijani u Rio de Žaneiru.

“Da li je i Atletiko Mineiro u igri? Recimo da postoji određena mogućnost. Ali, ne mogu više da pričam”, zaključio je misteriozni čelnik Milana.

Bonus video: