Kamp za igrače bez ugovora: Prijave još nekoliko dana

Kako je saopšteno, do isteka roka za prijave ostalo je još nekoliko dana, nakon čega će trener Nenad Vukčević izvršiti selekciju 18 fudbalera koji će se pripremati u Beranama i Zlatiboru
0 komentar(a)
Kamp, Foto: SPFCG
Kamp, Foto: SPFCG
Ažurirano: 20.06.2018. 15:12h

Sindikat profesionalnih fudbalera Crne Gore (SPFCG) i ove godine organizuje Trening kamp za igrače bez ugovora.

Kako je saopšteno, do isteka roka za prijave ostalo je još nekoliko dana, nakon čega će trener Nenad Vukčević izvršiti selekciju 18 fudbalera koji će se pripremati u Beranama i Zlatiboru, gdje će imati priliku da odigraju dvije utakmice protiv prvoligaških ekipa.

„Mislim da je ovo veoma dobra i korisna stvar za igrače koji su trenutno bez angažmana. Kroz organizovane pripreme i odigravanje najmanje dvije utakmice sa profesionalnim ekipama, imaju mogućnost da budu zapaženi i pronađu sebi novi klub. S obzirom da sa mladom reprezentacijom nemam obaveza u ovom periodu, sa zadovoljstvom sam prihvatio poziv ljudi iz Sindikata profesionalnih fudbalera. Nadam se da ćemo svi zajedno pomoći da većina od ovih momaka pronađu angažmane, sto je u ostalom bio slučaj sa velikim brojem igrača prethodnih godina”, izjavio je Nenad Vukčević.

„Ostalo je još par dana do kompletiranja spiska fudbalera koji će učestvovati na Kampu. Sada, nakon tri realizovana trening kampa, mogu slobodno da kaže da je projekat u potpunosti ispunio očekivanja. Kao i prethodnih godina, i ovog puta imamo vrhunske uslove, trenera sa UEFA Pro licencom, a od igrača se očekuje da svojim ponašanjem i zalaganjem ne samo na treninzima i utakmicama, već tokom čitavog boravka na kampu opravdaju poziv. Tako je bilo i prethodnih godina, pa nemam dilemu da ćemo i ove godine imati uspješan projekat. Očekujem da se i ove godine javi što više fudbalera, jer oni su primarni korisnici ove aktivnosti. Ovo je za Sindikat zahtjevan projekat. Radi se ozbiljno, a igrači koji prođu kroz Kamp priključuju se klubovima praktično spremni", izjavio je Željko Janović, predsjednik SPFCG.

Zainteresovani igrači mogu naći prijavni formular na sajtu Sindikata profesionalnih fudbalera Crne Gore.

Bonus video: