Vukotić: Imaćemo veliki motiv; Đukić: Nisam želio Rudar

“Možda je dobro što prvu utakmicu igramo na našem terenu. Probaćemo da ostvarimo dobar rezultat i da barem bude neizvjesno. Nećemo se predati, želimo da izvučemo maksimum. Moj posao je da se spremimo i fizički i psihički”, naglasio je Vukotić
81 pregleda 0 komentar(a)
Rudar - Zeta, Foto: Boris Pejović
Rudar - Zeta, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 20.06.2018. 12:30h

Fudbaleri Rudara dobili su najatraktivnijeg mogućeg rivala u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope – Partizan je uvijek veliki izazov.

“Veliki klub, odličan tim, sa dobrim trenerom. Dobro znamo 'crno-bijele', igrali su Ligu Evrope prošle godine, imali jake utakmice. Za nas je ovo prilika da se odmjerimo sa takvim protivnikom i da vidimo gdje smo. Imaćemo veliki motiv”, rekao je trener Rudara Miodrag Vukotić.

Rudar je domaćin prvog meča...

“Možda je dobro što prvu utakmicu igramo na našem terenu. Probaćemo da ostvarimo dobar rezultat i da barem bude neizvjesno. Nećemo se predati, želimo da izvučemo maksimum. Moj posao je da se spremimo i fizički i psihički”, naglasio je Vukotić.

Rudar je danas počeo pripreme, a 29. juna ide Zlatibor.

Partizan je već u treningu, beogradski klub ima velike ambicije na evropskoj sceni. Za početak - nije zadovoljan žrijebom.

"Neće nam biti lako, znamo na da ovom prostoru nema loših ekipa. Dobro ćemo se upoznati, sličan je mentalitet. Tek ćemo skautirati Rudar i saznati više o njemu, ali to su protivnici koje želite da izbjegnete, koji zbog rivaliteta uvijek žele više da pokažu protiv vas. U svakom slučaju, očekuje nas težak meč, ali mi smo favoriti i probaćemo da uradimo što treba", kazao je Miroslav Đukić, trener Partizana.

Bonus video: