Staridž u Liverpulu

Ako je vjerovati pisanju britanskih medija, Liverpul će uskoro dobiti još jedno pojačanje. U pitanju je krilni napadač Blekpula Tomas Ins, a transfer je vrijedan pet miliona funti
0 komentar(a)
Danijel Staridž, Foto: Goal.com
Danijel Staridž, Foto: Goal.com
Ažurirano: 23.12.2012. 11:04h

Danijel Staridž, napadač Čelzija, biće prvo pojačanja Liverpula u januarskom prelaznom roku, a “plavci” će na ime obeštećenja dobiti 12 miliona funti.

U posljednjih nedelju dana je došlo do zastoja u pregovorima zbog visokih zahtijeva Staridža, ali je na kraju nađeno rješenje, pa će 23-godišnji fudbaler rođen u Birmingemu obući “crveni” dres.

"Danijel je stigao u Liverpul i uspješno je prošao ljekarske preglede. Odmah potom je stavio potpis na ugovor sa našim klubom, a od 1. januara biće na raspolaganju treneru Brendanu Rodžersu”, saopšteno je iz Liverpula.

Angažovanje Staridža je dobra vijest za ekipu sa "Enfielda", koja se suočavaju sa ogromnim problemima sa neefikasnošću, jer je Luis Suarez jedini klasični napadač.

Tokom ljeta klub su napustili Dirk Kajt (Fenerbahče), Krejg Belami (Kardif) i Endi Kerol (Njukasl).

Ako je vjerovati pisanju britanskih medija, Liverpul će uskoro dobiti još jedno pojačanje.

U pitanju je krilni napadač Blekpula Tomas Ins, a transfer je vrijedan pet miliona funti.

Prije samo godinu i po dana, sin legendarnog Pola Insa je bio višak i napustio “Enfild” za svega 200.000 funti, a sada će čelnici Liverpula platiti daleko već cijenu kako bi ga vratili u svoje redove.

Bonus video: