Blažević podnio ostavku, nije više trener Zagreba

"Predsjedniku sam upravo rekao da sam bivši trener Zagreba. Žao mi je što odlazim, ovdje bih napravio čudo, ali nažalost na to sam prisiljen", rekao je Blažević
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.12.2012. 14:42h

Hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević podnio je danas ostavku na mjesto trenera fudbalskog kluba Zagreb zbog neispunjenih ugovornih obaveza kluba.

Blažević je nakon sastanka sa predsjednikom kluba Draženom Medićem rekao da mu je žao što napušta klub, ali da je na takvu odluku prisiljen.

"Predsjedniku sam upravo rekao da sam bivši trener Zagreba. Žao mi je što odlazim, ovdje bih napravio čudo, ali nažalost na to sam prisiljen", rekao je Blažević, a prenosi hrvatski mediji.

Blažević je 6. novembra ove godine preuzeo Zagreb, ali je već nakon mjesec i po dana podnio ostavku.

On je u veoma teškom rasporedu utakmica, Zagreb predvodio na pet mečeva, a najveći uspjeh zabilježio je pobjedom protiv aktuelnog prvaka Hrvatske Dinama iz Zagreba, dok je još trijumfovao protiv Istre, remizirao sa Cibalijom te izgubio od Hajduka iz Splita i Slaven Bleupa.

Zagreb nakon 19. kola hrvatskog šampionata zauzima posljednje mjesto u ligi sa 16 bodova, svega tri manje od sigurne zone.

Bonus video: