Pastore: Prije ili kasnije, igraću za Milan

"Prije ili kasnije ću igrati u crveno-crnom dresu, u to sam siguran", rekao je bivši igrač Palerma.
1 komentar(a)
Pastore, Foto: REUTERS
Pastore, Foto: REUTERS
Ažurirano: 18.12.2012. 23:40h

Argentinski fudbaler Havijer Pastore rekao je danas da će "prije ili kasnije" igrati u dresu Milana, ali da prvo želi da "osvoji nešto" sa Pari Sen Žermenom.

"Prije ili kasnije ću igrati u crveno-crnom dresu, u to sam siguran", rekao je bivši igrač Palerma.

On je dodao da je u odličnim odnosima sa generalnim menadžerom Milana Adrijanom Galijanijem i sportskim direktorom Arijedom Braidom.

"Sa njima sam često ručao daleko od pažnje javnosti kada sam bio u Milanu i kada smo razgovarali. Osim toga, volim Italiju i nedostaje mi", rekao je Pastore.

Prije prelaska u Milan, čeka ga PSŽ, sa kojim želi trofeje, ali je kazao da stvari tamo ne funkcionišu najbolje.

"Vjerujem svima u Parizu, od predsjednika do trenera, ali nešto nije u redu tamo. Mediji su posebno neprijateljski raspoloženi prema nama strancima, uvijek svaljuju krivicu na nas. Brane svoje zemljake, podržavaju francuske medije i francuske igrače", rekao je Pastore.

To je za njega sasvim drugačije nego u Italiji.

"U Italiji je sve drugačije. Ljudi hoće da vam pomognu i prijateljski su nastrojeni", kazao je on.

Pastore je rekao i da je u kontaktu sa svojim prijateljima iz reprezentacije i igračima Intera, Havijerom Zanetijem i Estebanom Kambijasom.

"Čujemo se povremeno. Zovu me i pitaju me kada ću da dođem u Inter. Ja sve vidim crveno i crno. Moji automobili su tih boja, volim Milan", rekao je Pastore.

Bonus video: