Samuel Eto ne želi Veslija Snajdera u Anžiju

"Ne želim ga u Anžiju. Pokvariće nam atmosferu u svlačionici", prenose ruski mediji šta je Kamerunac rekao vlasniku Anžija Sulejmanu Kerimovu u četiri oka.
53 pregleda 0 komentar(a)
Eto i Snajder, Foto: Beta/AP
Eto i Snajder, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 18.12.2012. 20:38h

Interesovanje Anžija za Veslija Snajdera nije novost, još od ljetos prebogati klub iz Mahačkale juri za Holanđaninom, ali sada, pred januarski prelazni rok, u javnost izlaze neki novi momenti.

Ruski klub je, navodno, čvrsto odlučio da dovede asa Intera, Gus Hidink je već to predložio čelnicima, ali se pobunio Samuel Eto.

"Ne želim ga u Anžiju. Pokvariće nam atmosferu u svlačionici", prenose ruski mediji šta je Kamerunac rekao vlasniku Anžija Sulejmanu Kerimovu u četiri oka.

Ako su zaista svi ovi navodi tačni, onda je Hidinkov autoritet u Anžiju i te kako na ispitu i čeka se epilog - da li će da presudi riječ i želja trenera ili zahtjev fudbalera koji ima status poput božanstva i košta 20 miliona eura godišnje. I koji želi da spriječi da njegovi saigrači "osjete minu" zvanu Snajder.

Hidink nikada nije krio da je slab na zemljaka, ali je i Eto osoba koja dobro poznaje Snajdera, jer su igrali zajedno u Interu dvije sezone.

Etoa i Snajdera veže i prelazni rok prošlog ljeta, jer je Inter dugo želio da proda Holanđanina i tada je bio aktuelan odlazak u Mančester junajted za 35 miliona eura.

Kamerunac je u pripremama bio lider "crno-plavih", a onda se pojavio Anži sa ponudom koju nisu mogli da odbiju ni fudbaler ni klub.

Inter je dobio 21 milion kao obeštećenje, a Eto ukupno 60 miliona eura za tri godine.

"Kako da odbijem toliki novac i pokvarim posao Samuelu...", rekao je tada gazda Intera Masimo Morati.

Snajder sigurno ide iz Milana u januaru, samo je pitanje da li će nova destinacija da bude Anži, PSŽ ili možda Ostrvo.

Bonus video: