Počelo glasanje za predsjednika Zvezde

Jedini kandidat za mjesto predsjednika kluba je Dragan Džajić, pošto je kandidatura Branka Tekića odbijena zato što nije ispunjavala uslove predviđene Statuom kluba.
1 komentar(a)
Dragan Džajić, Foto: Beta
Dragan Džajić, Foto: Beta
Ažurirano: 17.12.2012. 13:07h

U fudbalskom klubu Crvena zvezda u ponedjeljak u 9 časova počeli su predsjednički izbori, koji će trajati do utorka uveče. Jedini kandidat za mjesto predsjednika kluba je Dragan Džajić, pošto je kandidatura Branka Tekića odbijena zato što nije ispunjavala uslove predviđene Statuom kluba.

Među prvim glasačima došli su članovi Komisije za stabilizaciju i konsolidaciju kluba, Nebojša Čović, Petar Škundrić, Zoran Stojadinović, Predrag Ćulibrk, Branko Radujko i Ivan Todorov.

Član Radne grupe i predsjednik komisije zadužene za finansijski sektor Nebojša Cović rekao je da je siguran da će Džajić biti izabran za mjesto predsjednika, kao da je i to čovjek sa kojima su "crveno-bijeli" ostvarili najveće uspjehe.

"Crvena zvezda će dobiti novog-starog predsjednika sa kojim je ostvarila najveće uspjehe u istoriji. Izbor Džajića predstavlja početak jedne nove koncepcije rada fudbalskog kluba koji treba da bude glavna osovina čitavog Sportskog društva", kazao je Čović za zvanični sajt kluba.

Bonus video: