"Ako vas Ronaldo pozove na večeru, ne idite, ostaćete gladni"

"Kod njega je sve po pravilima. Večera je bila takva, jer njemu to prija. Nakon što smo jeli, morali smo da idemo na bazen da plivamo. Onda je tražio da se malo dobacujemo loptom, a ja sam samo mislio kako sam gladan. Ma, Kristijano je mašina, on je uvijek spreman za trening", kazao je Evra
91 pregleda 4 komentar(a)
Kristijano Ronaldo, Foto: Reuters
Kristijano Ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.06.2018. 10:26h

Patris Evra, bivši fudbaler Mančester junajteda i francuski reprezentativac, savjetovao je fudbalere da nikada ne prihvate poziv Kristijana Ronalda da dođu kod njega na večeru.

Evra i Ronaldo bili su saigrači u Junajtedu.

"Ako vas Kristijano pozove na večeru, obavezno recite - ne. Jednom sam bio, nakon treninga kod njega. Bio sam veoma umoran, a on je na sto iznio salatu, piletinu i vodu. Mislio sam - stiže meso poslije. Ma kakvi... To je bilo sve", rekao je Evra u razgovoru za englesku televiziju ITV.

Evra, poznat kao veliki zabavljač i jedan od omiljenih likova u svim klubovima u kojima je igrao, nije na taj način želio da uvrijedi Ronalda, već da pokaže kakav je on profesionalac.

"Kod njega je sve po pravilima. Večera je bila takva, jer njemu to prija. Nakon što smo jeli, morali smo da idemo na bazen da plivamo. Onda je tražio da se malo dobacujemo loptom, a ja sam samo mislio kako sam gladan. Ma, Kristijano je mašina, on je uvijek spreman za trening", kazao je Evra.

I Ronaldov takmičarski duh je ogroman.

"Igrali smo jednom stoni tenis i Ferdinand ga je pobijedio. Bio je bijesan. Kupio je sto za stoni tenis, vježbao dvije sedmice sa rođakom i kada je bio spreman zvao Rija na revanš. Tek kada ga je pobijedio bio je zadovoljan. Nemojte da vas čudi što je toliko gladan trofeja, golova... On želi sve, želi da osvoji Svjetsko prvenstvo. I nemojte se kladiti da neće", ispričao je Evra.

Bonus video: