Kasanu dovoljan minut protiv Lacija za bonus od 200 hiljada

Navodno, u ugovoru stoji da će Kasano dobiti 200 hiljada bonusa pod uslovom da odigra makar 15 utakmica u Seriji A ove sezone.
1 komentar(a)
Antonio Kasano, Foto: Reuters
Antonio Kasano, Foto: Reuters
Ažurirano: 12.12.2012. 12:13h

Inter u subotu gostuje Laciju u derbiju Serije A, a Antonija Kasana ako i makar minut zaigra u tom meču čeka bonus od 200 hiljada eura, piše "Gazeta delo sport".

U pitanju je, ustvari, klauzula u ugovoru koju je Kasano dogovorio sa čelnicima Intera kada je ljetos stigao iz Milana.

Navodno, u ugovoru stoji da će Kasano dobiti 200 hiljada bonusa pod uslovom da odigra makar 15 utakmica u Seriji A ove sezone.

Duel sa Napolijem u nedjelju je bio 14. nastup popularnog Fantantonija za "crno-plave" i očekuje se da već u subotu Kasano "zaradi" tih 200 hiljada.

Kako piše "Gazeta", na papiru nije navedeno da Kasano mora da bude starter na tih 15 mečeva u prvenstvu, pa je jasno da će italijanski internacionalac, bilo da odigra minut, 20 ili 90, na "Olimpiku" dobiti bonus.

Ovaj milanski tiražni list takođe navodi da Kasano u ugovoru ima stavku i da dobije isti novčani bonus u slučaju da učestvuje u 20 golova svog tima (da bude strijelac ili asistent).

U 14 kola Kasano je postigao pet pogodaka i četiri puta je asistirao saigračima...

U svjetskom fudbalu ovakve stvari nisu novost, pa ni u Interu.

Tako je Mauro Zarate (prošle sezone igrao na pozajmici iz Lacija) imao klauzulu da mu se plaća po 10 hiljada eura za gol ili asistenciju.

Argentinac se, međutim, nije proslavio - upisao se dva puta i jednom je pomogao saigraču da zatrese mrežu.

Bonus video: