As: Ronaldo i Perez normalizovali odnose

Na kraju svečanosti, Perez i Ronaldo pozdravili su se srdačno i toplo, sasvim suprotno od mlakog prijema koji su jedan drugom dali tokom službenog foto-sešna u avgustu.
2 komentar(a)
Ronaldo, Foto: Beta/AP
Ronaldo, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 11.12.2012. 14:16h

Ako je suditi po epizodi s prezentacije knjige Serhija Ramosa u ponedjeljak, predsjednik Real Madrida Florentino Perez i najveća zvijezda tima Kristijano Ronaldo normalizovali su odnose, piše "As".

Realov 26-godišnji defanzivac Serhio Ramos u ponedjeljak je predstavio svoju knjigu "Corazon, Caracter y Pasion" (Srce, karakter i strast). Na svečanoj prezentaciji bili su i neki njegovi saigrači, kao i predsjednik kluba Florentino Perez. Na kraju svečanosti, Perez i Ronaldo pozdravili su se srdačno i toplo, sasvim suprotno od mlakog prijema koji su jedan drugom dali tokom službenog foto-sešna u avgustu.

Florentino Perez pozdravio je i Kasiljasa, Moratu, Ozila, Pepea i Kediru, ali sve oči su bile uprte u njegov susret s Ronaldom.

"Gledao ga je u oči, za razliku od epizode u avgustu, što sugeriše da su se odnosi između predsjednika, odnosno kluba i Ronalda vratili u normalu", zaključuje "As".

Bonus video: