Siti za Balotelija traži 40 miliona; Berluskoni: Ne možemo, kriza je

Mančester siti je spreman da pregovara sa zainteresovanim klubovima oko prodaje Marija Balotelija, ali je početna cijena 40 miliona eura!
1 komentar(a)
Baloteli, Foto: Reuters
Baloteli, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.12.2012. 13:11h

Mančester siti je spreman da pregovara sa zainteresovanim klubovima oko prodaje Marija Balotelija, ali je početna cijena 40 miliona eura!

To je, kako javljaju italijanski mediji, saopšteno potpredsjedniku Milana Adrijanu Galijaniju, koji je, nadovno, odbacio mogućnost da milanski klub pregovara u takvim okolnostima.

Međutim, u svim pregovorima, pa i ovim, često su početne cijene nerealne, kasnije dolazi do spuštanja visine obeštećenja, ali u toj situaciji veliku ulogu ima i želja samog igrača gdje želi da nastavi karijeru. A Baloteli je, to je već poznato, navijač Milana…

O Baloteliju je informisan i presjednik Silvio Berluskoni, koji je odbacio mogućnost da u januarskom prelaznom roku Baloteli pređe iz Mančester Sitija.

"Ne postoje apsolutno nikakvi razgovori oko dolaska Balotelija Mi to više ne možemo da priuštimo", rekao je Bersluskoni, i naglasio da "klub ne može da finansira takav transfer u vremenu velike ekonomske krize".

Očekuje se da će Milan u januarskom roku morati da djeluje na tržištu, što se tiče dolazaka, ali i odlazaka, jer Robinja želi nekoliko brazilskih klubova (Santos, Atletiko Mineiro, Kruzeiro, Flamengo), spremnih da mu, čak, povećaju ugovor (trenutno zarađuje četiri miliona eura po sezoni), ali se nadaju da bi Milan mogao da popusti malo što se tiče obeštećenja. Galijani, međutim, ispod 10-12 miliona ne želi da razgovara…

Robinju na kraju ove sezone ostaje još godina ugovora, pa Milan mora da donese neku odluku, da ga proda ili da mu produži ugovor, kako ne bi ostao bez Brazilca bez centa obeštećenja.

Bonus video: