Manćini: Poraz protiv Mančester junajteda isključen

“Ovaj derbi biće veoma važan, a očekujem izuzetno tešku utakmicu. Ipak, neće taj duel odlučiti sezonu, jer je pred nama još sedam mjeseci borbe”, zaključio je Manćini
1 komentar(a)
Manćini, Foto: REUTERS
Manćini, Foto: REUTERS
Ažurirano: 07.12.2012. 18:37h

Mančester siti je eliminisan i daljeg takmičenja u Evropi, što je donijelo veliko razočarenje kod svih u klubu i navijača, pa sada može maksimalno da se posveti odbrani titule u Premijer ligi.

Drugog dana vikenda, “građane” čeka gradski derbi sa Mančester junajtedom pred svojim navijačima (14.30 sati), a menadžer Roberto Manćini rekao je ni po koju cijenu ne smiju da izgubi taj meč.

“Oni smiju da izgube, pošto imaju tri boda više od nas. Mislim da je Junajted u ovom trenutku u boljoj formi, ali derbi je derbi”, kazao je Manćini.

Italijanski stručnjak je podsjetio da su “crveni đavoli” u ljetnjem prelaznom roku doveli dva velika pojačanja, Robina Van Persija i Šinđi Kagavu.

“Ovaj derbi biće veoma važan, a očekujem izuzetno tešku utakmicu. Ipak, neće taj duel odlučiti sezonu, jer je pred nama još sedam mjeseci borbe”, zaključio je Manćini.

Bonus video: