Ljutica odabrao tim za dvomeč u Ohridu

Selektor Boris Ljutica za ovu akciju je pozvao 18 igrača, od kojih samo vezista Nikola Vujnović ne nastupa za domaće klubove.
0 komentar(a)
Boris Ljutica, Foto: Sportbar.me
Boris Ljutica, Foto: Sportbar.me
Ažurirano: 06.12.2012. 17:13h

Kadetska reprezentacija Crne Gore naredne sedmice će biti gost selekcije Makedonije, sa kojom će u Ohridu odigrati dvije prijateljske utakmice.

Selektor Boris Ljutica za ovu akciju je pozvao 18 igrača, od kojih samo vezista Nikola Vujnović ne nastupa za domaće klubove. Kadeti će na put krenuti 11. decembra, dok će utakmice biti odigrane 12. i 14. dana istog mjeseca.

- Svi kandidati će dobiti šansu da protiv Makedonije pokažu koliko su mogu da ponude reprezentaciji u ovom trenutku. Do sada je ova generacija odigrala samo jednu utakmicu, u gostima sa Bosnom i Hercegovinom, a i taj meč je odigran u uslovima zbog velikog nevremena, pa se nadam da će vremenske prilike ovog puta biti povoljnije i dozvoliti nam da odigramo oba planirana meča. Od igrača očekujem maksimalno zalaganje i pozitivan rezultat - kaže selektor Ljutica.

Na spisku su:

Glušica Blažo (Čelik)

Knežević Stefan (Zeta)

Đukić Božidar (Budućnost)

Đuričković Miomir (Budućnost)

Đurković Blagoje (Budućnost)

Popović Nikola (Sutjeska)

Vukčević Stefan (Zeta)

Boričić Balša (Mladost)

Perović Mihailo (Budućnost)

Burzanović Marko (Budućnost)

Camaj Driton (Budućnost)

Vuksanović Milisav (Budućnost)

Globarević Nikola (Čelik)

Božović Luka (Mladost)

Pavićević Danilo (Čelik)

Marković Danilo (Budućnost)

Vujnović Nikola (Radnički Obrenovac)

Petrović Zoran (Karioke)

Kadeti će na put krenuti 11. decembra, dok će utakmice biti odigrane 12. i 14. dana istog mjeseca.

"Svi kandidati će dobiti šansu da protiv Makedonije pokažu koliko su mogu da ponude reprezentaciji u ovom trenutku. Do sada je ova generacija odigrala samo jednu utakmicu, u gostima sa Bosnom i Hercegovinom, a i taj meč je odigran u uslovima zbog velikog nevremena, pa se nadam da će vremenske prilike ovog puta biti povoljnije i dozvoliti nam da odigramo oba planirana meča. Od igrača očekujem maksimalno zalaganje i pozitivan rezultat", kaže selektor Ljutica.

Bonus video: