Mesi nije ozbiljnije povrijeđen

"Poslije ljekarskih pregleda, utvrdili smo da Mesi ima samo kontuziju lijevog kolena i da povreda nije toliko ozbiljna kao što smo mislili na početku", rekao je Vilanova, a prenijeli su španski mediji.
0 komentar(a)
Mesi, Foto: Beta AP
Mesi, Foto: Beta AP
Ažurirano: 06.12.2012. 11:24h

Trener fudbalera Barselone Tito Vilanova rekao je danas da Lionel Mesi nije teže povrijedio koljeno na utakmici posljednjeg kola grupne faze Lige šampiona protiv Benfike.

"Poslije ljekarskih pregleda, utvrdili smo da Mesi ima samo kontuziju lijevog koljena i da povreda nije toliko ozbiljna kao što smo mislili na početku", rekao je Vilanova, a prenijeli su španski mediji.

Barselona je sinoć odigrala neriješeno bez golova sa Benfikom u posljednjem kolu Grupe G Lige šampiona, a Argentinac je u igru ušao u 58. minutu umjesto Rafinje.

Mesi se povrijedio u samom finišu utakmice, kada se sudario s golmanom Benfike Arturom, poslije čega je iznesen na nosilima sa terena.

Vilanova je dodao da je Mesi nakon sudara bio zabrinut zbog povrede i dodao da će napadač Barselone morati na dodatne ljekarske preglede.

"Mesi je u početku bio zabrinut, što je normalno kada ne znate šta vam je s koljenom. Poslije prvih testova mu je laknulo, ali on će morati da obavi dodatne testove kako bi se tačno utvrdila povreda", kazao je Vilanova.

Barselona će narednu utakmicu odigrati u nedjelju protiv Betisa u španskoj Primeri, ali se još uvijek ne zna da li će Mesi biti u konkurenciji za tim.

Bonus video: