Spaleti: Ja ostajem, Hulk kako hoće...

"Ja sam trener i ja odlučujem ko će da bude zamijenjen. Kada to uradim, znači da nisam potpuno zadovoljan igrom tog igrača", kazao je Spaleti.
2 komentar(a)
Spaleti, Foto: Reuters
Spaleti, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.12.2012. 10:28h

Hulk je unio nemir u redove Zenita onog danas kada je stigao iz Porta, pola ekipe je ustalo protiv njega i ogromne plate koju prima, ali je Lućano Spaleti na silu izgladio stvari.

Italijan je sada i sam u sukobu sa Brazilcem, pa je nakon rasprave u sinoćnjem meču protiv Milana jasno da u Sankt Peterburgu ubuduće ima mjesta samo za jednog.

Hulk je, naime, nakon izmjene odbio da pruži ruku Spaletiju i gestikulacijom rukama (jer ne priča ni ruski niti italijanski jezik) poručio treneru da su oni završili...

"Srećan sam u Zenitu, mojoj porodici se dopada život u Sankt Peterburgu, ali imam problem sa trenerom. Čelnici kluba bi ovo morali da riješe što prije. U suprotnom, idem u januaru", zaprijetio je Hulk nakon meča sa Milanom.

Spaleti se izgleda nije puno potresao.

"Ja sam trener i moja je odluka ko će da bude zamijenjen. Kada to uradim, znači da nisam potpuno zadovoljan igrom tog igrača", kazao je Spaleti.

Italijan je potom pojasnio da ne želi da se pomjeri Hulku.

"Ne znam da li ostaje i dalje igrač Zenita. Ali, sigurno je da ostajem ja", istakao je Italijan.

Bonus video: