Partizan demantovao vijest o štrajku igrača

"Netačna je informacija da se plate ne isplaćuju mesecima, a sama upotreba nepravilnog izraza je dokaz namjere da se stvori pogrešan utisak o poslovanju FK Partizan", ističe se u saopštenju državnog prvaka.
0 komentar(a)
Partizan, Foto: Beta/AP
Partizan, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 04.12.2012. 20:37h

Fudbalski klub Partizan demantovao je tvrdnje pojedinih medija o navodnom štrajku njegovih igrača zbog neisplaćenih zarada.

U saopštenju na klupskom sajtu Partizan obavještava javnost i navijače da su igrači danas izašli na teren sportskog centra i odradili trening po planiranom programu i napominje da nikakve obustave rada nije bilo.

"Netačna je informacija da se plate ne isplaćuju mesecima, a sama upotreba nepravilnog izraza je dokaz namjere da se stvori pogrešan utisak o poslovanju FK Partizan. Činjenica je da određena kašnjenja postoje, nažalost svojstvena okolnostima i vremenu u kome se nalazimo, i kao država i kao društvo, ali ta zakašnjena nikako nisu u razmjeri da utiču na redovan rad kluba", ističe se u saopštenju državnog prvaka.

Dodaje se da u narednom periodu Partizan očekuje naplatu potraživanja i ostvarivanje prihoda, koji će u potpunosti omogućiti, u skladu sa politikom odgovornog poslovanja, izmirivanje svih obaveza.

"Takođe želimo da napomenemo da je današnja redovna sjednica sekretarijata zakazana ranije u skladu sa planom sjednica, sa temama vezanim za završetak i retrospektivu jesenjeg dijela Superlige Srbije, i da dovođenje ove sjednice u vezu sa današnjim događajima upravo i služi kao dokaz tendencioznosti objavljenih informacija", stoji u saopštenju Partizana.

Bonus video: