Omladinci pobijedili BiH

Odlučujući pogodak na stadionu Mladosti postigao je napadač Mogrena Lazar Lalošević u 58. minutu.
0 komentar(a)
Omladinci, Foto: Vesko Belojević
Omladinci, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 04.12.2012. 14:36h

U dobrom meču omladinska reprezentacija Crne Gore savladala je Bosnu i Hercegovinu na terenu Mladosti na Starom aerodromu. Gostima je presudio Lazar Lalošević, koji je u 58. minutu krunisao bolju igru “sokola” u drugom dijelu.

Gosti su u prvom dijelu prijetili nakon kontri, a najbliži golu bio je kapiten Marić koji je nakon lošeg ispucavanja Kordića prihvatio loptu na dvadesetak metara, a potom uzdrmao prečku.

U finišu prvog dijela uzvratio je Karadžić koji je pogodio spoljni dio mreže. U nastavku, u kom su oba selektora izvršila puno izmjena, naša selekcija je dominirala. Lalošević je naplatio bolju igru, dok je Grbović u 88. minutu prokockao šansu da pobjedu učini ubjedljivijom.

Za našu selekciju su nastupili: Kordić, Bošković (Kovačević), Tučević, Baošić, Milović, Čađenović (Toskić), Pepić (Ivanović), Janković (Zvrko), Krstović (Nedović), Grbović, Karadžić (Lalošević).

"Primjetno je bilo, naročito u prvom poluvremenu, da ekipa nije uigrana jer je ovo prva utakmica u ovom sastavu. Posjed lopte je bio jako loš u prvom dijelu, a Bosna je imala više od igre i više prilika. U nastavku smo bili puno bolji, igrali agresivnije i borbenije...Kao produkt toga došao je i veći broj prilika i rezultat.

Utakmica je pokazala da i u ovoj generaciji ima puno talentovanih igrača. Do početka kvalifikacija imaćemo dosta prijateljskih mečeva i turnira, siguran sam da će ovi momci imati šta da pokažu i napraviti dobar rezultat", rekao je Aleksandar Miljenović, selektor Crne Gore.

Bonus video: