PSŽ i Totenhem u trci za Snajdera

Holanđanin ne želi da pristane na smanjenje plate u Interu koja je 200.000 eura nedeljno i želi što prije da riješi ovu pat poziciju u kojoj se našao
1 komentar(a)
Vesli Snajder, Foto: Reuters
Vesli Snajder, Foto: Reuters
Ažurirano: 03.12.2012. 15:50h

Soren Lerbi, menadžer Vesli Snajdera, doputovao je u Milanu rano jutros kako bi sa čelnicima Intera razgovarao o budućnosti svog klijenta.

U ovom trenutku transfer u januaru se čini savim realan.

I dok želja Mančester junajted za dovođenjem Holanđanina nije nikakva novost, sada su se u trku uključili PSŽ i Totenhem.

Snajder ne želi da pristane na smanjenje plate u Interu koja je 200.000 eura nedeljno i želi što prije da riješi ovu pat poziciju u kojoj se našao.

Klub mu je, bez obzira što Masimo Morati to demantuje, postavio ultimatum da mora da pristane na reviziju ugovora da bi se našao u timu.

S obzirom da njemu ne pada napamet da prihvati ono što tražu klub, svi su izgleda da će završiti trogodišnju misiju na “Đuzepe Meaci”.

Trener Intera Andrea Stramaćoni tvrdi da Snajder nije nikakva žrtva kluba.

“Treba da budemo oprezni kada koristim termine kao što je žrtva. Moj posao je da odlučim ko je u najboljoj formi i da taj igra, i tako radim. Sam donosim odluke i stojim iza njih, pa zato molim sve da izbjegavamo razgovor o nekome kao žrtvi. Moj posao je da izaberem najbolji tim, a trenutno smatram da Vesli nije u formi, a to nema nikakve veze sa njegovim ugovorom. Tu nema nikakvog slučaja, o tome je govori i predsjednik i mislim da je ružno da pričate da je Snajderu žrtva kluba”, bio je ljutit Stramaćoni na pitanja novinara o Holanđaninu, nakon jučerašnjeg trijumfa protiv Palerma (1:0).

Snajder je u Inter došao 27. avgusta 2009. godine iz Real Madrida za 15 miliona eura.

Bio je jedan od najzaslužnijih za osvajanje triple krune 2010. godine - Lige šampiona, Serija A i Superkupa Italije.

Dres Intera do sada je oblačio 73 puta uz 13 datih golova.

Bonus video: