Losano: Igramo bez straha, zato smo i pobijedili

"Mislim da smo zaista zaslužili ovu pobjedu, pogotovo zbog igre u prvom poluvremenu. Kasnije smo se branili svim silama, a ekipa koja igra srcem, kao što to radimo mi, može da uradi sve što poželi", kaže selektor Huan Karlos Osorio
59 pregleda 0 komentar(a)
Meksiko Mundijal u Rusiji, Foto: Reuters
Meksiko Mundijal u Rusiji, Foto: Reuters
Ažurirano: 17.06.2018. 18:08h

Meksiko se hrabro suprotstavio Njemačkoj, preko 60 minuta je bio i bolji tim - pobjeda od 1:0 na otvaranju grupe F je potpuno zaslužena.

"Igramo bez straha, sve ekipe imaju naše poštovanje, ali nijednoj ne priznajemo da je bolja dok to ne dokaže. Isto tako ćemo pristupiti i Švedskoj i Južnoj Koreji", rekao je Irving Losano, junak pobjede nad aktuelnim svjetskim šampionom.

Selektor "sombrerosa" Huan Karlos Osorio nije krio oduševljenje:

"Znali smo koliko problema Njemačkoj može da stvori igrač kakav je Losano. Mislim da smo zaista zaslužili ovu pobjedu, pogotovo zbog igre u prvom poluvremenu. Kasnije smo se branili svim silama, a ekipa koja igra srcem, kao što to radimo mi, može da uradi sve što poželi", kaže Osorio.

Njemci znaju da moraju bolje.

"Meksikanci su u prvom poluvremenu bili pametniji od nas. Izgubili smo previše lopti, ostavljali rivali mnogo prostora i sada smo pod pritiskom - kako znamo i umijemo moramo da osvojimo šest bodova u naredna dva meča. U drugom dijelu je bilo bolje, mada su se i Meksikanci umorili i povukli", rekao je defanzivac Njemačke Mats Humels.

Bonus video: