Vlaisavljević objavio spisak za utakmicu protiv Srbije

Crna Gora je u prvom kolu igrala bez golova sa Mađarskom u Đeru 0:0. U prvoj utakmice te grupe Mađarska i Srbija igrale su neriješeno 3:3.
2 komentar(a)
Dusko, Foto: Savo Prelević
Dusko, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 30.11.2012. 14:40h

Selektor mlade reprezentacije Crne Gore Dušan Vlaisavljević objavio je spisak igrača za prijateljsku utakmicu sa Srbijom, u sklopu regionalne lige mladih reprezentacija koja će biti odigrana u srijedu 5. decembra u Podgorici.

Vlaisavljević za meč sa Srbijom nije mogao da računa na Marka Bakića i Luku Đorđevića, koji će ovaj meč propustiti zbog obaveza u klubovima.

Na spisku Vlaisavljevića nalazi se 18 igrača od kojih su samo trojica iz inostranih klubova Jovan Vučinić, Nebojša Kosović i Miloš Bakrač.

Vlaisavljević ističe da je meč sa Srbijom dobra prilika za provjeru forme crnogorskih reprezentativaca.

On smatra da će to biti interesantna utakmica u kojem ćemo moći da se vidimo gdje je Crna Gora u odnosu na Srbiju koja je visoko koritana na listama UEFA.

"Vjerujem da će interesovanje za utakmicu biti veliko i da će dosta gledalaca doći da isprati ovaj duel. Dvomeč između nas i Srbije će odlučiti o tome ko će osvojiti prvo mjesto u grupi a ja očekujem da ćemo to biti mi", rekao je Vlaisavljević.

Crna Gora je u prvom kolu igrala bez golova sa Mađarskom u Đeru 0:0. U prvoj utakmice te grupe Mađarska i Srbija igrale su neriješeno 3:3.

Na spisku Vlaisavljević nalaze se sljedeći igrači.

Golmani: Danijel Petković - Bokelj i Ivan Butorović - Mogren.

Odbrana: Nemanja Gojačanin - Jedinstvo, Ilija Bogdanović - Grbalj, Ermin Alić - Rudar, Igor Ćuković - Sutjeska i Risto Radunović - Budućnost i Miloš Bakrač - Sion.

Vezni red: Andrija Kaluđerović - Rudar, Nebojša Kosović - Vojvodina (SRB), Marko Vukčević - Budućnost, Branislav Janković - Grbalj, Darko Zorić - Čelik i Vladimir Jovović - Sutjeska.

Napad: Stefan Mugoša - Budućnost, Đorđe Šušnjar - Sutjeska, Jovan Vučinić - Čukarički i Aleksandar Boljević - Zeta.

Bonus video: