Ferguson: Kerol ne vrijedi 35 miliona funti

"Kerol nije mnogo igrao za Njukasl, a onda je morao da se suoči sa transferom od 35 miliona funti u klub kao što je Liverpul.Ja ga sigurno ne bih doveo za toliku sumu novca"...
1 komentar(a)
Kerol, Foto: BETA/AP
Kerol, Foto: BETA/AP
Ažurirano: 28.11.2012. 12:43h

Menadžer Mančester junajteda ser Aleks Ferguson je u uvodu meča protiv Vest Hema (koji se igra večeras od 21 čas) izjavio da ne bi nikada platio 35 miliona eura za napadača "čekićara" Andija Kerola.

"Kerol nije mnogo igrao za Njukasl, a onda je morao da se suoči sa transferom od 35 miliona funti u klub kao što je Liverpul. To je bio veliki skok za njega. Ja ga sigurno ne bih doveo za toliku sumu novca", rekao je Ferguson.

Kerol je u januaru 2011. prešao iz Njukasla u Liverpul kao veliko pojačanje, ali nije opravdao očekivanja stručnog štaba i navijača sa "Enfilda". Zato je i pozajmljen Vest Hemu.

"I mi smo se kockali sa nekim mladim igračima u prošlosti, ali za nekoliko miliona. Kada za nekoga platiš 35 miliona očekuješ mnogo više na terenu. On je veoma agresivan igrač, odlično igra glavom i predstavljaće izazov za našu odbarnu", dodao je Ferguson.

Bonus video: