Ibrahimović zove Bekama u PSŽ

"Siguran sam da će Bekam imati puno ponuda iz cijelog svijeta, ali ovdje u Parizu je vrlo uzbudljiv projekat i ako još želi da osvaja trofeje, onda je ovo pravi klub u koji treba da dođe", rekao je Ibrahimović
0 komentar(a)
Ibrahimović, Foto: Reuters
Ibrahimović, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.11.2012. 12:26h

Napadač Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović pozvao je nekadašnjeg kapitena reprezentacije Engleske Dejvida Bekama da mu se pridruži u gradu svjetlosti.

Bekam će u finalu MLS lige 1. decembra protiv Hjuston Dinama odigrati svoju posljednju utakmicu u dresu Los Anđeles Galaksija, nakon čega će donijeti odluku o nastavku karijere.

Bekam ima dosta ponuda, ali navodno su mu najinteresantnije one iz Kvins Park Rendžersa, koji je nedavno preuzeo Hari Rednap, kao i PSŽ-a.

"Siguran sam da će Bekam imati puno ponuda iz cijelog svijeta, ali ovdje u Parizu je vrlo uzbudljiv projekat i ako još želi da osvaja trofeje, onda je ovo pravi klub u koji treba da dođe", rekao je Ibrahimović, uz dodatak:

"S ekipom koja se gradi u sljedeće dvije sezone napadamo Ligu šampiona!"

Vjeruje se da će velik uticaj na nastavak Bekamove karijere imati njegova supruga Viktorija, koja zbog svog posla u svijetu mode naginje preseljenju u velika modna mjesta poput Londona, Pariza i Njujorka.

Bonus video: