Bubanja napustio Čelik

Prema riječima Bubanje još ranije je prelomio da napusti nikšićkog prvoligaša, međutim, nakon isključenja na posljednjem meču odlučio je da vijest objelodani ranije.
75 pregleda 21 komentar(a)
Slavoljub Bubanja, Foto: Vesko Belojević
Slavoljub Bubanja, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 26.11.2012. 23:58h

Nakon neuspjeha protiv Petrovca, Slavoljub Bubanja je odlučio da napusti "metalurge".

Prema riječima Bubanje još ranije je prelomio da napusti nikšićkog prvoligaša, međutim, nakon isključenja na posljednjem meču odlučio je da vijest objelodani ranije.

"Uvjeren sam da klub napuštam čista obraza. Čeliku sam dao puno u minulom periodu. Dovoljno je reći da smo ostvarili istorijski uspjeh - osvojili Kup, izborili plasman u elitu, preskočili prvu rudnu u Ligi Evrope. Nadam se da će moj odlazak dati dodatni impuls voljenom klubu, da će i u narednoj godini ostvariti uspjehe koji će dobiti predznak istorijskih. Moje će srce jednim dijelom biti uvijek u Čeliku, koji ostaje zauvijek moj klub", rekao je sada već bivši strateg Čelika.

O razlozima zbog kojih napušta klub kaže:

"Najlakše bi bilo reći nestalo je hemije, ali nije sve tako. Skupilo se dosta toga. Ponavljam, za neupjehe u posljednjih nekoliko kola ja i fudbaleri smo najveći krivci, ali ne mogu da se otmem utisku da se u posljednje vrijeme dešavaju stvari koje nemaju mnogo veze sa fudbalom. Možda je neko procijenio da je mnogo za jednog novajliju da stigne do polufinala Kupa i da predvodi prvoligaški karavan", kaže Bubanja u jednom dahu i nastavlja:

"Pojedinci su samo čekali kikseve. Oni koji su do juče gledali fudbal samo u papučama, u svom domu pored TV ekrana, sebi su dali za pravo da pričaju o taktici. Do skoro su tvrdili da imamo kvalitet, a sad ga odjednom nemamo. Jednostavno, ne dam na sebe, ali ni na fudbalere. Jasno mi je kuda sve to vodi. Ispunila im se želja da Slavoljub više ne predvodi Čelik. Na moju veliku žalost uspjeli su da poremete zajedništvo koje je krasilo ovaj kolektiv. Siguran sam da lijepe trenutke koji ostaju niko neće moći da ukrade. Uvjeren sam da će ovi momci nastaviti sa uspjesima i da će kraj ove sezone dočekati najmanje sa evropskom vizom", zaključio je Bubanja.

Bonus video: