Berluskoni: Najljepše je kada dobijete Juventus iz sumnjivog penala

Velikan sa „San Sira” je prošle sezone izgubio titulu jer sudija utakmice sa Juventusom nije vidio da je lopta nakon šuta Sulija Muntarija za skoro metar prešla gol liniju
2 komentar(a)
Silvio Berluskoni, Foto: Telegraph
Silvio Berluskoni, Foto: Telegraph
Ažurirano: 26.11.2012. 10:45h

Predsjednik Milana Silvio Berluskoni bio je oduševljen iznenađujućom pobjedom „rosonera” nad Juventusom i veličao je izdanje svojih igrača.

Ali, nije mogao da ne prozove rivala - bivši premijer Italije je poručio da je pobjeda još slađa zbog toga što je došla nakon sumnjivog penala.

Velikan sa „San Sira” je prošle sezone izgubio titulu jer sudija nije vidio da je lopta nakon šuta Sulija Muntarija za skoro metar prešla gol liniju, čime bi Milan poveo 2:0 protiv Juventusa. „Bjankoneri” su to iskoristili i izborili važan bod...

Zbog toga se Berluskoni naslađivao sada kada je arbitar Nikola Ricoli pokazao na bijelu tačku, iako je veliko pitanje da li je Maurisio Isla dodirnuo loptu rukom.

„Sumnjivi penal? Kada savladate Juventus na ovaj način, pobjeda je još ljepša”, rekao je Berluskoni za „Gazetu delo sport”.

Dugogodišnji predsjednik „rosonera” je pohvalio i izabranike Masimilijana Alegrija.

„Prvi put je djelovalo da igrači shvataju šta znači to što igraju za klub kao što je Milan. Mislim da sam i ja odigrao ulogu u tome”, aludirao je Berluskoni na činjenicu da je nedavno imao sastanak sa ekipom.

Bonus video: