Čelik napadao, Petrovac slavio

Popović je ponovo bio krivac što Čelik ni u 81. minutu nije postigao počasni pogodak, pošto je osujetio pokušaj Ivanovića
0 komentar(a)
Čelik-Sutjeska, Foto: Luka Zeković
Čelik-Sutjeska, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 25.11.2012. 09:51h

Mjeru Čeliku na njegovom terenu uzeo je i Petrovac, uprkos terenskoj inicijativi koja je bila na strani domaćina.

Za razliku od indisponiranih napadača Čelika, Đukić je znao kako do cilja i dva puta matirao nemoćnog Banovića.

Prvo je u 67. minutu bio precizan sa bijele tačke nakon što je sudija Vujovića kontakt Bulatovića sa loptom okarakterisao kao najstrožu kaznu, iako se stekao utisak da je lopta prvo udarila Bulatovića u tijelo a potom u ruku.

Uslijedio je i put u svlačionicu za šefa stručnog štaba i vlasnika Čelika Slavoljuba Bubanje i Ranka Radulovića, pošto im je glavni arbitar dodijelio crveni karton.

Nakon što su u prvom poluvremenu fudbaleri Čelika bili nedorečeni u 33, 28. i 41. minutu, Nikšićani su u nastavku zaigrali angažovanije, ali lopta nije htjela u gol.

U 61. minutu Kolev je tukao preko gola, a dva minuta kasnije Ivanović je pokušao da ugrozi gol gostiju ali je Popović bio siguran, kao i u 72. minutu kada je Kasapi oštro tukao iz slobodnog udarca.

U 75. minutu Đukić je „umirio“ sve - iskoristio je poklon loptu Kasapija i poslao je u mrežu nemoćnog Banovića.

Popović je ponovo bio krivac što Čelik ni u 81. minutu nije postigao počasni pogodak, pošto je osujetio pokušaj Ivanovića.

Čelik - Petrovac 0:2 (0:0)

Nikšić - Stadion Čelika. Gledalaca: 300. Sudija: Savo Vujović (Cetinje). Pomoćnici: Nikola Radulović, Dejan Pavićević (Podgorica). Strijelac: Đukić u 69 (iz penala) i 75. minutu. Žuti kartoni: Kolev, Videkanić, Kasalica, Bulajić (Čelik), Radulović, Mrvaljević (Petrovac). Crveni karton: Bubanja (Čelik).

Čelik: Banović 6, Adrović 6, Bulatović 6, Dubljević 6, Ilić 6,5, Kolev 6 (Simić), Bulajić 6,5, Kasapi 6, Videkanić 6 (Kasalica), Zorić 6, Ivanović 6.

Petrovac: Popović 7,5, Radulović 6,5, Mrvaljević 6,5, Lakić 6,5, Mihailović 6,5, Grbović 6,5, Šofranac 7 (Leverda), Golubović 6,5, Muhović 6,5 (Živković), Jablan 6,5 (Vujačić), Đukić 7,5.

Bonus video: