Čelik bi pobjedom protiv Petrovca zadržao korak za vodećima

"Ako budemo disciplinovani, borbeni i odgovorni, uvjeren sam da ćemo obradovati naše simpatizere", rekao je Boris Bulajić, vezista Čelika.
0 komentar(a)
Čelik, Foto: Savo Prelević
Čelik, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 24.11.2012. 08:48h

Uspjeh fudbalera Čelika u prošlom kolu protiv Mladosti u gostima (1:0), i neriješen ishod sa Lovćenom (1:1) na Cetinju u revanšu četvrtfinala Kupa, u potpunosti su zadovoljili “metalurge”, koji će polusezonu zaokružiti odmjeravanjem snaga sa Petrovcem i Zetom na svom terenu.

Dakle, izabranici Slavoljuba Bubanje u dobrom raspoloženju dočekuju finiš prvenstva, gdje će pokušati da ostvare maksimalan učinak.

"Pobjeda protiv Mladosti u prošlom kolu može dobiti na značaju samo u slučaju pobjede nad Petrovcem. Svakako da respektujemo rivala, ali ga se ne plašimo. Novim trijumfom održali bismo korak za vodećim ekipama i to nam je osnovni cilj. Pripada nam uloga favorita, ali moramo da je opravdamo na terenu. Očekujem da ćemo biti na visini zadatka u posljednja dva kola, a nakon toga slijedi prijeko potrebni odmor. Već sada se može konstatovati da smo imali uspješnu polusezonu. Ako budemo disciplinovani, borbeni i odgovorni, uvjeren sam da ćemo obradovati naše simpatizere", rekao je Boris Bulajić, vezista Čelika.

Zbog kartona meč sa Petrovcem propustiće napadač Stevan Račić i defanzivac Danilo Vuković.

Težak ispit, sa druge strane, čeka izabranike Milorada Malovrazića. Rijetko ko se ove sezone domogao dobrog rezultata u Nikšiću, što dovoljno govori koliko je Čelik opasan rival. Ipak, za Petrovčane predaje nema. Ekipa je ušla u dobar ritam, a lijepo bi bilo sa teškog gostovanja vratiti se neporažen.

"Svakako da ne bismo imali ništa protiv, ali znamo šta nas čeka u Nikšiću. Čelik je konstantna, dobra ekipa, koja je naročito moćna na svom terenu. Mi moramo biti pravi. Borbeni, odgovorni, sa puno trčanja. Nadamo se pozitivnom rezultatu", rekao je Malovrazić.

Čelik - Petrovac

Nikšić - Stadion Čelika. Sudija: Savo Vujović (Cetinje). Pomoćnici: Nikola Radulović, Dejan Pavićević (Podgorica). Početak u 13 časova.

Čelik (4-4-2): Banović - Adrović, Ilić, Dubljević, Bulatović - Bulajić, Kolev, Mirković, Kasapi - Zorić, Ivanović.

Petrovac (4-4-2): Popović - Radulović, Mrvaljević, Grbović, Mihailović - Šofranac, Golubović, Jovanović, Muhović - Jablan, Vujačić.

Bonus video: