Benites: Znam da se od mene očekuju pobjede i trofeji

"Možda ću se u toku dana sastati sa vlasnikom. Kada imaš iskustva na ovom nivou, lako je da znaš šta od tebe očekuju, a to su pobjede i trofeji"
1 komentar(a)
Benitez, Foto: Beta/AP
Benitez, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 22.11.2012. 21:18h

Novi trener Čelzija Rafael Benites rekao je danas da je svjestan da vlasnik engleskog kluba Roman Abramovič od njega očekuje da pobjeđuje i osvaja trofeje.

"Možda ću se u toku dana sastati sa vlasnikom. Kada imaš iskustva na ovom nivou, lako je da znaš šta od tebe očekuju, a to su pobjede i trofeji", rekao je Benites na svojoj promociji u Londonu, a prenijeli su britanski mediji.

Benites je kazao da ga ne zanima što je potpisao samo šestomjesečni ugovor, a na pitanje da li misli da je klub time otvorio vrata za dovođenje Pepa Gvardiole na kraju sezone, on je istakao da se nikada ne zna šta će se dogoditi u budućnosti.

"Ne zanima me to što sam potpisao kratkoročni ugovor, borimo se za pet trofeja i vidjećemo na kraju sezone šta će se desiti. U fudbalu i životu nikad ne znaš šta može da se dogodi. U dobrim sam odnosima sa Pepom, on je veoma dobar trener i nikada se ne zna šta će se desiti u budućnosti", kazao je Benites.

Španski trener je bez posla, od kada je u decembru 2010. godine dobio otkaz u italijanskom Interu.

"Ovo je veliki izazov za mene, čekao sam ovakvu priliku i zaista sam zadovoljan. Ako sve budem uradio na pravi način biću srećan i onda ćemo vidjeti šta će se dogoditi. Imam mnogo godina iskustva na ovom nivou, pokušaću da uradim što više", istakao je on.

Bonus video: