Rajo Božović napao predsjednika Partizana Dragana Đurića

Božović je, navodno, uhvatio Đurića u predjelu ramena i vrata i uputio mu niz pogrdnih riječi, navodi "Sportski žurnal".
291 pregleda 0 komentar(a)
Rajo Božović, Foto: Boris Pejović
Rajo Božović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 19.11.2012. 14:50h

Uoči početka 143. "vječitog" derbija, u kom je Zvezda slavila sa 3:2 protiv Partizana, došlo je do incidenta u loži Marakane, a u centru pažnje bio je bivši predsjednik Zete Radojica Božović, koji je, kako navodi "Sportski žurnal", napao predsjednika Partizana Dragana Đurića.

List, inače, temelji saznanje o incidentu od "ljudi bliskih upravi Partizana".

"Do incidenta je došlo kada su članovi novoformirane Radne grupe Crvene zvezde pozvali na kafu čelnike Partizana. Dragan Džajić, Aleksandar Antić i ostali članovi tijela koje rukovodi klubom u tranziciji srdačno su se pozdravili sa ljudima iz Humske, ali su se strasti uzburkale kada je došao red na Radojicu Božovića, inače menadžera Zvezdinih fudbalera Kadua i Vešovića.

Božović je, navodno, uhvatio Đurića u predjelu ramena i vrata i uputio mu niz pogrdnih riječi. Kako se iza predsjednika Partizana nalazio potpredsjednik Branko Ružić, situacija se brzo smirila najviše zahvaljujući njegovoj intervenciji", navodi srbijanski sportski list.

Navodi se i da su se Džajić i Antić odmah izvinili delegaciji Partizana u kojoj su uz Đurića i Ružića bili još Mile Jovičić i Darko Grubor.

Bonus video: