PSŽ nudi 40 miliona funti za Balotelija

Engleski mediji tvrde da će baloteli sasvim sigurno u januaru napustiti reodve “građana”, a da ostaje samo dilema da li će krenuti prema Parizu ili Milanu
0 komentar(a)
Baloteli, Foto: Beta/AP
Baloteli, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 18.11.2012. 14:14h

PSŽ je spreman da ponudi 40 milliona funti Mančester sitiju za usluge Marija Baloteli, a transfer bi trebalo da se obavi već u januaru.

Na taj način “sveci” žele da pobijede u trci sa Milanom, koji želi da kontroverznog napadača dovede u januaru na polugodišnju pozjamicu, a potom i da pokuša da otkupi ugovor od šampiona Engleske.

Povratak u Italiju je jedna od mogućnosti, jer je njegova djevojka Rafaela Fiko u drugom stanju, a Baloteli želi da bude bliže njoj.

Baloteli je nedavno, za milion funti, kupio kuću u Breši, koja se nalazi samo sat vremena vožnje od Milana, pa su italijanski mediji odmah povezali mogući dolazak u reodve italijanskog vicešampiona.

Da je odlazak Balotelija sve izvjesniji, pokazuje i pisanju “Dejli stara” da je Roberto Nanćini, menadžer Mančester sitija, čelnicima kluba rekao da želi da proda jednog od napadača - Baloteli, Edin Džeko ili Karlos Tevez, kako bi angažovao Radamela Falkaa, najboljeg igrača Atletiko Madrida.

Engleski mediji tvrde da će baloteli sasvim sigurno u januaru napustiti reodve “građana”, a da ostaje samo dilema da li će krenuti prema Parizu ili Milanu.

Bonus video: