Juventus će u januaru pokušati da dovede Drogbu

Drogba je ljetos, nakon osam sezona, napustio Čelzi I prešao u Šangaj, sa kojim je potpisao dvoipogodišnji ugovor po kome nedeljno zarađuje 200.000 funti
53 pregleda 0 komentar(a)
Drogba, Foto: BETA/AP
Drogba, Foto: BETA/AP
Ažurirano: 18.11.2012. 12:45h

Čelnici Juventusa pokušaće u zimskom prelaznom roku da angažuje Didijea Drogbu, napadača kineskog Šangaja, potvrdio je za italijanske medije Đuzepe Marota, generalni direktor tima iz Torina.

Italijanski šampion nije uspio da probije bunker Lacija u subotnjem meču Serije A (0:0), a novinari su odmah pokrenuli pitanja angažovanja novog napadač.

"Didije Drogba, zašto ne! Ne odbacujem takvu mogućnost. Mi ćemo učiniti sve što možemo, ali sigurno nećemo učiniti revoluciju sa novim igračima. Mi imamo tim koji pravi odlične rezultate i sigurni smo da se razvija u pravom smjeru", rekao je Marota.

Juventus u utorak čeka duel sa Čelzijem u Ligi šampiona, a taj susret trebalo bi da pruži odgovor da li je "stara dama” spremna da uradi nešto više u elitnom klupskom takmičenju.

Drogba je ljetos, nakon osam sezona, napustio Čelzi I prešao u Šangaj, sa kojim je potpisao dvoipogodišnji ugovor po kome nedeljno zarađuje 200.000 funti.

Bonus video: