Protiv Mornara da se vidi koliko može mlađarija Lovćena

Cetinjskog prvoligaša, u sezoni u kojoj obilježava 100 godina postojanja, do kraja jesenjeg dijela prvenstva na terenima širom Crne Gore predstavljaće omladinski tim
0 komentar(a)
Ažurirano: 17.11.2012. 10:56h

Cetinjskog prvoligaša, u sezoni u kojoj obilježava 100 godina postojanja, do kraja jesenjeg dijela prvenstva na terenima širom Crne Gore predstavljaće omladinski tim.

Kao što je već poznato, problemi između uprave i standranih prvotimaca oko neisplaćenih zarada nije riješen, i nema nikavih naznaka da će se to desiti do kraja prvog dijela.

Omladinci Lovćena debitovali su prošle sedmice u Pljevljima, protiv ekipe Rudara, kada su poraženi 3:0. Kako će se pokazati na domaćem terenu, vidjeće se danas, kada Cetinjani na Obilića poljani dočekuju direktnog protivnika za opstanak, ekipu Mornara.

"Pružićemo maksimum i pokušati da ostvarimo povoljan rezultat. Biće teško jer je dosta toga na strani Barana. Mi smo mladi, željni dokazivanja. Igrom slučaja smo dobili priliku da zaigramo u Prvoj ligi, i zato ćemo dati sve od sebe kako bismo to iskoristili na najbolji način", kazao je standardni omladinski reprezentativac i igrač Lovćena, Marko Draganić.

Zbog svih stvari van terena i aktuelne situacije u Lovćenu, Mornar bi, makar na papiru, mogao da ima nešto lakši posao na Cetinju od očekivanog. Ukoliko igra i zalaganje budu kao u meču sa Sutjeskom, Barani se mogu nadati novim bodovima za još veći bijeg sa začelja. Ovaj meč može biti i prekretnica sezone za sastav Saše Petrovića. Zato i pristup mora biti na nivou.

"Bez obzira na sve, nećemo se zavarati trenutnom situacijom u kojoj se nalazi Lovćen. I u meču sa Rudarom, mladi Cetinjani su pokazali kako se bori za dres kluba koji nose. Ipak, pokazali smo da je naša forma u uzlaznoj putanji. Treba nam i odgovoran pristup od samog starta. Ukoliko bude tako, ne sumnjam da ćemo osvojiti nove bodove", rekao je trener Mornara.

Lovćen - Mornar

Cetinje - Stadion “Obilića poljana”. Sudija: Vojin Vojinović (Podgorica). Pomoćnici: Jovica Tatar (Podgorica) i Nikola Radulović (Podgorica). Početak u ¸13 časova.

Lovćen (4-2-3-1): Tanović - Drinčić, Kaluđerović, Mijanović, M.Draganić - Martinović, Hočko - N. Draganić, Vušurović, Borozan - Bošković.

Mornar (4-4-2): Radanović - Bubanja, Vojvodić, Radovanović, Stanišić - Sekulić, Merdović, Kacić, Metović - Gačević, Ćulafić.

Bonus video: