Zeta želi da iskoristi neutralan teren za bodove protiv Petrovca

Golubovčani su pokazali kvalitet i karakter, a nema sumnje da će na neutralnom terenu nastojati da upišu novu pobjedu
0 komentar(a)
Zeta-Petrovac, Foto: Boris Pejović
Zeta-Petrovac, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 17.11.2012. 11:11h

Teren kampa FSCG bio je taličan za Petrovac u prethodnom meču, a istom epilogu i ovoga puta nadaju se izabranici Milorada Malovrazića.

Svjesni su da i gosti imaju svoju računicu, i da ih ne očekuje lak posao. Golubovčani su pokazali kvalitet i karakter, a nema sumnje da će na neutralnom terenu nastojati da upišu novu pobjedu.

Međutim, „domaćin“ se uzda u jak kolektivni duh, iako će nastupiti bez Đukića, a pod znakom pitanja je i Jablan.

"Moramo i ovoga puta dati svoj maksimum, i samo jakim kolektivom možemo savladati rivala. Potpuno je logično očekivati da će Zeta imati veću podršku sa tribina u Podgorici, ali ni to ne može biti presudan faktor. Moramo odigrati strpljivo, čekati greške rivala i ponovo ostvariti povoljan rezultat. Znamo sve prednosti i mane rivala, ali isto tako znamo da trenutna pozicija na tabeli ne odlikava realno stanje stvari. Treba nam što veća bodovna zaliha pred pauzu u šampionatu", kategoričan je šef struke Petrovca Milorad Malovrazić.

U Zeti se lakše diše nakon trijumfa nad Jedinstvom, ali i predstojeći meč sa Petrovcem ima veliku važnost za četu Darka Šuškavčevića. A Petrovčani su, inače, ljetošnjim trijumfom na Trešnjici doprinijeli da se Zeta nađe u ovakvoj situaciji...

"U psihološkom smislu pobjeda u prošlom kolu zaista nam je puno značila svima. Očekujem da danas odigramo dobro, a s obzirom na to u kakvoj smo situaciji - idemo na pobjedu, kao i na ostalim mečevima. Nadam se najboljem, a nećemo se obazirati na ono što je bilo u prvom meču, ne treba da se nekome svetimo - kazao je Šuškavčević.

Zeta ne može da računa na Kaluđerovića, koji je isključen u prošlom kolu.

Petrovac - Zeta

Podgorica - Kamp FSCG. Sudija: Miloš Savović (Podgorica). Pomoćnici: Nikola Razić (Podgorica), Dejan Pajović (Cetinje). Početak u 14 časova.

Petrovac (4-4-2): Popović - Radulović, Mrvaljević, Grbović, Mihailović - Golubović, Šofranac, Jovanović, Marković - Vujačić, Živković.

Zeta (4-3-2-1): Radović - M. Radulović, Vujačić, Cavnić, Novović - Otašević, Burzanović, Z. Peličić - Boljević, Došljak - Korać.

Bonus video: