Ivan Vuković: Užitak je igrati u Hajduku

"Jako sam zadovoljan, prošle godine dva pogotka, a ove sezone već pet, i što je još važnije, uspijevam da razigram ekipu", a prenosi "slobodnadalmacija.com".
123 pregleda 0 komentar(a)
Giga Vuković, Foto: Beta/AP
Giga Vuković, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 16.11.2012. 20:07h

Nekadašnji napadač Budućnosti Ivan Vuković ove sezone igra odlično u Hajduku. A dobra izdanja u hrvatskom šampionatu najavio je atraktivnim golom protiv Intera na "San Siru"...Vuković, koji je postigao pet golova i imao isto toliko asistencija u prvenstvu, nije krio zadovoljstvo...

"Jako sam zadovoljan, prošle godine dva pogotka, a ove sezone već pet, i što je još važnije, uspijevam da razigram ekipu. Užitak je igrati u Hajduku. Iako nisam klasični napadač, mogu da igram i na toj poziciji. Lakše mi je kada sa mnom igra napadač poput Maglice, ali u svakoj formaciji stvaramo dovoljno šansi koje rezultiraju pobjedama", naglasio je Vuković, a prenosi "slobodnadalmacija.com".

Navodi se da se uz kapitena Maloču Vuković namentuo u "lidera iz sjene".

"Ha, ha... Lijepo ste to rekli, 'lider iz sjene'. Osjećam respekt mlađih saigrača, jer sam sa 25 godina jedan od starijih u svlačionici. Najvažnije mi je da svi djelujemo kaoekipa. Nema istaknutih pojedinaca, igramo po krilatici "svi za jednog, jedan za sve", kazao je Vuković.

Bonus video: