Delibašić: Želimo u Brazil sa 1. mjesta

"Ne možemo sada da budemo skromni, idemo na 1. mjesto. Neće biti lako, mnogi će nas sada ozbiljnije shvatiti, ali nećemo se dati."
12 komentar(a)
Crna Gora - San Marino, Foto: Savo Prelević
Crna Gora - San Marino, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 15.11.2012. 09:28h

Andrija Delibašić dao je sinoć dva gola San Marinu i popravio statistiku, ali je najvažnija pobjeda i 1. mjesto u grupi.

"Možda je sa tribina izgledalo da samo imali lak posao, ali uopšte nije bilo tako, posebno ne prije prvog gola. Tek kada smo ga dali bilo nam je lakše. Atmosfera na stadionu bila je super, hvala navijačima, bili su strpljivi isto kao i mi na terenu", kazao je Delibašić i najavio borbu za Svjetsko prvenstvo.

"Ne možemo sada da budemo skromni, idemo na 1. mjesto. Neće biti lako, mnogi će nas sada ozbiljnije shvatiti, ali nećemo se dati."

Luka Đorđević je ušao na poluvremenu i dao doprinos asistencijom kod gola Zverotića.

"Nadali smo se brzom golu i uspjeli da ga postignemo, nakon čega je bilo lakše da se igra. Nismo imali problema, stvorili smo dosta šansi, postigli tri gola, pogodili dvije stative. Možda smo mogli da upišemo i ubjedljiviju pobjedu, ali smo dobro igrali i to je najbitnije. Drago mi je što smo došli do prvog mjesta na tabeli", kazao je Đorđević.

Blažo Igumanović umalo da kruniše debi pogotkom, i to samo tri minuta nakon što je ušao u igru.

"Velika je čast debitovati u reprezentaciji. Žao mi je što nisam dao gol, ali nema veze, vjerujem da će biti još prilika. Znao sam da će momci ući u meč kao da se igra protiv neke od najjačih ekipa, što se i desilo", kazao je Igumanović.

Debitovao je i Ivan Kecojević:

"Drago mi je zbog pobjede, jer su najteže utakmice u kojima su bodovi unaprijed upisani. Nije mala stvar biti prvi u grupi i nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu. Debi mi mnogo znači", kazao je Kecojević.

Bonus video: