Mlada reprezentacija danas protiv Mađarske

A nakon meča sa Mađarskom, Srbija će početkom decembra gostovati u Podgorici sastavu Duška Vlaisavljevića...
0 komentar(a)
Marko Bakić, Foto: Savo Prelević
Marko Bakić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 14.11.2012. 08:58h

Mlada reprezentacija Crne Gore nastavlja uigravanje za naredni kvalifikacioni ciklus, a današnji meč sa Mađarskom u Đeru igra se u sklopu regionalne lige.

U njoj učestvuje šest reprezentacija, koje su podijeljene u dvije grupe. U našoj grupi, uz selekciju Mađarske nalazi se i Srbija, dok se u drugoj grupi takmiče Slovenija, Italija i Hrvatska.

Nova generacija imaće, dakle, još više prostora za uigravanje od prethodnih...

"Igraćemo po dva puta sa Mađarskom i Srbijom, a potom još dva meča sa nekim od rivala iz druge grupe. Cilj je da odaberemo ono najbolje, a puno igrača dobiće šansu u narednim provjerama. Nekoliko igrača će nam nedostajati u današnjem meču, a dvojica su u A selekciji (Đorđević i Boljević). Što se tiče Mađarske, oni su ekipa koja postiže i prima dosta golova. U svakom slučaju, nastojaćemo da pružimo dobru igru i dođemo do povoljnog rezultata", rekao je Dušan Vlaisavljević, selektor mlade reprezentacije Crne Gore.

A nakon meča sa Mađarskom, Srbija će početkom decembra gostovati u Podgorici...

"Srbija stiže 3. ili 4. decembra, a s obzirom na to da tereni tada neće biti u najboljem stanju, vjerovatno ćemo igrati na Kampu na Starom aerodromu. Koristiće nam sve naredne provjere, a ovo će nam biti praktično šesta utakmica. Ovi igrači su priključeni još na posljednja dva kvalifikaciona meča sa Češkom i Jermenijom, potom su odigrali dva meča na turniru u Kijevu (sa Bjelorusijom i Slovačkom) i gostovali u Makedoniji u prethodnom mjesecu", podsjetio je Vlaisavljević.

Očekuje se da će se naša selekcija suprotstaviti Mađarima u sastavu: Petković - Gojačanin, Bogdanović (Radunović), Alić, Bakrač - Janković, Kaluđerović, Vukčević, Vučinić (Zorić) - Bakić - Šušnjar (Mugoša).

Današnja utakmica u Đeru počinje u 14 časova.

Bonus video: