Meč istine za Čelik

Šef stručnog štaba Slavoljub Bubanja današnju utakmicu sa Mogrenom proglasio je mečom istine
0 komentar(a)
Čelik-Sutjeska, Foto: Luka Zeković
Čelik-Sutjeska, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 10.11.2012. 08:59h

Neuspjeh fudbalera Čelika u prošlom kolu protiv Grblja u Radanovićima, zaliječen je pobjedom u Kupu nad Lovćenom (2:0), reklo bi se, u pravom trenutku...

Šef stručnog štaba Slavoljub Bubanja današnju utakmicu sa Mogrenom proglasio je mečom istine.

Jer, kako kažu u domaćem taboru, novi meč mogao bi da odgonetne dilemu da li “metalurzi” imaju kvalitet za najveće domete.

"Utakmica sa Mogrenom za nas je meč istine. Nakon devedesetominutnog nadmetanja biće jasno da li smo zreli za vrh ili sredinu tabele. Naša obaveza je da osvojimo nova tri boda. Biće teško znajući da je Mogren iznenadio Sutjesku kraj Bistrice i da znatno bolje partije pruža u gostima. Ipak, na kraju mislim da imamo realne šanse da budemo u vrhu. Mogren je spoj mladosti i iskustva. Dobro smo upoznati sa njihovim manama i vrlinama. Samo disciplinovanom igrom možemo ostvariti svoj cilj. Moramo biti obazrivi tokom cijelog meča i ne dozvoliti Budvanima da kontrolišu situaciju na terenu. Od prvog minuta moramo pokazati „zube“ i jasno im staviti do znanja da nemaju šta da traže u Nikšiću",rekao je Slavoljub Bubanja, trener Čelika.

Zbog kartona u timu Čelika neće biti Diliana Koleva, kao i već duže povrijeđenih Vasilija Jovovića i Ilije Radovića.

Sa druge strane, Budvani vjeruju da mogu da poprave sliku iz ljetošnjeg meča sa Čelikom na Lugovima (“metalurzi” su tada slavili sa 2:1).

"Čelik je jedna od ponajboljih ekipa u ligi. Oni su nam ostali dužni zbog poraza u prvom meču na Lugovima. Mi, međutim, imamo mladu ekipu koja je pomognuta sa nekoliko iskusnijih igrača, pa mislim da bi bio uspjeh ukoliko ostanemo neporaženi. Domaćin je pod pritiskom, jer juri prvo mjesto", rekao je Veselin Bojić, defanzivac Mogrena i bivši kapiten Čelika.

Čelik - Mogren

Nikšić - Stadion Čelika. Sudija: Željko Radunović (Cetinje). Pomoćnici: Dejan Pajović (Cetinje) i Boban Krstev (Cetinje). Početak u 13.30 časova.

Čelik (4-4-2): Banović - Dubljević, Ilić, Vuković, Bulatović - Bulajić, Adrović, Zorić, Kasapi - Ivanović, Račić.

Mogren (4-3-3): Butorović - Ivanović, Radišić, Bojić, Milošević - Lagator, Brnović, Pržica - Božović (Đoković), Grbović, Vujović.

Bonus video: