Rastanak Stanojevića i Dalijena

Stanojević je preuzeo Dalijen kada je bio pri samom dnu tabele, a na kraju šampionata završili su na petoj poziciji sa 44 boda, četiri manje od trećeplasiranog Pekinga
0 komentar(a)
Stanojević, Foto: Www.partizan.rs
Stanojević, Foto: Www.partizan.rs
Ažurirano: 09.11.2012. 18:29h

Aleksandar Stanojević više nije trener kineskog Dalijena! U kratkoj izjavi nisu navedeni razlozi rastanka između bivšeg trenera Partizana i kineskog kluba, već samo piše da je Aleksandar Stanojević podnio ostavku.

“Naš trener Stanojević odlučio je da napusti funkciju u Dalijenu. Veliki gubitak za klub, ali i naše navijače. Hvala mu na svemu što je uradio za našu ekipu i želimo mu puno sreće u nastavku karijere”, stoji u saopštenju Dalijena na Fejsbuku, a prenosi “Telegraf”.

U posljednje vrijeme bilo je vrlo burno u Dalijenu, gdje je Aerbin kupio i drugi klub u tom gradu, Dalijen Šide koji bi se fuzionisao sa već bivšim klubom srpskog stratega.

To je sa sobom povuklo pitanje novog trenera, a Stanojević nije bio jedini kandidat za novog menadžera ekipe.

Stanojević je preuzeo Dalijen kada je bio pri samom dnu tabele, a na kraju šampionata završili su na petoj poziciji sa 44 boda, četiri manje od trećeplasiranog Pekinga koji je izborio kvalifikacije za Ligu šampiona.

Bonus video: