Čelik protiv Lovćena: Juriš na polufinale

Cetinjani će, na drugoj strani, pokušati u Nikšiću da ponove nedavni rezultat iz prvenstva (1:1) i odlože odluku za revanš na Cetinju, za 14 dana.
0 komentar(a)
Čelik-Sutjeska, Foto: Luka Zeković
Čelik-Sutjeska, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 07.11.2012. 08:48h

Fudbaleri Čelik brane trofej u Kupu, koji su prošle godine osvojili iz drugogoligaške sjenke. “Metalurzi” su sada kao trećeplasirani tim prvoligaškog karavana favoriti protiv Lovćena, koji gostuje na stadionu kraj Bistrice (13 časova).

- Kup je specifično takmičenje u kojem se iznenađenja često dešavaju. Ipak, iz dvomeča sa Lovćenom želimo da izađemo kao pobjednici i sve smo podredili tom cilju. Vjerujem da goste neće pratiti sreća kao nedavno u prvenstvenom meču, kada im je mreža bila začarana. Najvažnije je da trijumfujemo, jer bi sa minimalnom pobjedom jednom nogom bili u polufinalu - rekao je Ivan Mirković, vezista Čelika.

Zbog kartona meč sa Lovćenom propustiće Stevan Račić, Dilian Kolev i Danilo Vuković, odnosno već duže povrijeđeni Ilija Radović i Vasilije Jovović.

Cetinjani će, na drugoj strani, pokušati u Nikšiću da ponove nedavni rezultat iz prvenstva (1:1) i odlože odluku za revanš na Cetinju, za 14 dana.

- Možemo ponovo da odigramo dobro protiv Čelika, iako smo istrošeni od napornih mečeva u prvenstvu. Biće teško, Čelik je jak protivnik, ali ući ćemo rasterećeno u meč što bi mogla da bude naša prednost - kaže Luka Mirković, desni bek Lovćena.

ČELIK - LOVĆEN

Nikšić - Stadion kraj Bistrice. Sudija: Miraš Cerović (Podgorica). Pomoćnici: Miodrag Brajović (Spuž) i Danijel Dević (Bar). Početak u 13 časova.

Čelik (4-4-2): Banović - Nikolić, Dubljević, Adrović, Bulatović - Kasapi, Bulajić, Simić, Mirković - Zorić, Ivanović.

Lovćen (4-2-3-1): B.Vujović - Mirković, Vušurović, Novović, Martinović - Hočko, Bogdanović - Stevović, Radović, Đurišić - Perutović.

Bonus video: